- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
SupermanBana yolla ablam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SupermanBana yolla ablam
Aaa yapma ya ay geçen bizim de arka arkaya kırılmayan bardak tabak kalmadı parça sıçradı yanagimi sıyırdı Allah'tan bebeler yanımda değildibunlar hep nazardanSağol canımbenim tezgahtan baacaklarıma akan sütler
Sadece siz miSen ile ben unutuyoruz
Ben hepten unutuyorum
Yetiş bacım daha iyiAntep'te reelde böyle deniyorduSuperman
Varya neler yaşadın bugün çıldırdım resmen ,sağol canım cım sende olmasan yanmıştım hemen yolluyorum o zaman ben konuyu baştan yazayım hemen sayfaya o zaman ..Bana yolla ablam
Banyo yaptın yani, Kleopatra’dan neyin eksikSağol canımbenim tezgahtan baacaklarıma akan sütler
Dikkat etmemişim etiketeBuradayım ama etiket olmayınca kaçıyor
Tamam yetiş bacim dicez bidakineYetiş bacım daha iyiAntep'te reelde böyle deniyordu
Ben kesin baska bilmiyomSadece siz mi
Gözlerini acamiyor abla ama ağlamaya devamUykusu yoktur belki zorlama bence
Künefe sendemiNe yapayım ben de şimdi künefeye labne mi koyayım da yapayım bi tatlı sonra memleketten gelsinler kovalasınlar aforoz etsinler
Çok şükür abla inşallah düzelir normal değil çünküMinnoş ne haber durumlar nasıl .
Yok canım bende bişey YokKünefe sendemi
Neden almadinYok canım bende bişey Yok
El açması uğruna minnoş kalbimizi kırdılar sevgili minnoş arkadaşÇok şükür abla inşallah düzelir normal değil çünkü
Normal olmayan bir durum için, nişanlı iken çabalama bence.Çok şükür abla inşallah düzelir normal değil çünkü
Bilmem labneye pek alışkın değilim aklıma birşey gelmiyorNeden almadin
Alsinda çok guzel tarifler var ama tabiki kendi kararinBilmem labneye pek alışkın değilim aklıma birşey gelmiyor
Bir tarafımı ağrıyor yoksa ,dişle ilgili varmı bir durum öyle.Gözlerini acamiyor abla ama ağlamaya devam
Hayırlısı artık be minnoşumÇok şükür abla inşallah düzelir normal değil çünkü