- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
son gün amaCumartesi yap o zaman gündüz çekersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son gün amaCumartesi yap o zaman gündüz çekersin
Sende link atmışsınÖyle bir estetik konusu hatırlıyorum yaptircam diyordu ama herkes yaptırma demisti, o mu bilmiyorum
Onu biliyorum ama ben atmadım ya şaşırdımEstetik yazinca kırmizı oluyo estetik kismı oyuzden direk konulara gidiyo
peki bunu cumartesi yapayım o haldeİşte sen cumartesi yapacaksın
Olsun bende cumartesi yaptım menemeni dolaba mi koyman gerekson gün ama
Bian ortalık karışıyorduEstetik yazınca çıkıyor
SkandallarcaaaaaaaSende link atmışsın
Dolaba gircek tatliysa cumadan herseyini yapsin ceksin sunumu cumartesi yapsinOlsun bende cumartesi yaptım menemeni dolaba mi koyman gerek
Hepsini.öyle yapabilirsin.Ya da Pazar tarifi alıp yapabilirsinHer şeye çözüm vardır.peki bunu cumartesi yapayım o halde
Bian ortalık karışıyordu
Amaaan kimin m.me siyse artık duyan duymayana anlatır zaten kk da
Aynen bencedeDolaba gircek tatliysa cumadan herseyinibyapsin ceksin sunumu cumartesi yapsin
Aynen ya ilgim yokBian ortalık karışıyordu
Amaaan kimin m.me siyse artık duyan duymayana anlatır zaten kk da
Şuan bence %90Hepsini.öyle yapabilirsin.Ya da Pazar tarifi alıp yapabilirsinHer şeye çözüm vardır.
Yarışmanın %50 si sunum
Yok o kadar değil bence:)Şuan bence %90
%60 olsunYok o kadar değil bence:)
Bencede değil sevilen revansta olan meselaaaYok o kadar değil bence:)
Sen valla çıldirtirsin%60 olsun
Haklısın canım öyle yapayım ben malzememi hazırlıyım cumartesi yaparımHepsini.öyle yapabilirsin.Ya da Pazar tarifi alıp yapabilirsinHer şeye çözüm vardır.
Yarışmanın %50 si sunum
Dolaba girecekse cuma yap donsunHaklısın canım öyle yapayım ben malzememi hazırlıyım cumartesi yaparım
AminnSen valla çıldirtirsin