- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Ama güzel oluyorAh ah onca eşyayı terasa çıkar indir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama güzel oluyorAh ah onca eşyayı terasa çıkar indir
ama ben çalışıyorum nevroşum ya o yüzden yapamıyorum gündüz çekimiAkşam çekince net olmuyor.Hatta mutfak tezgahında hiç net olmuyor.
Gün içinde cama yakın bir yerde ya da balkonda çekiyoruz.
Telefon numara mı yazdım mi hatırlamıyorum o da mı varÇünkü buraya kayit olurken herseyimizi yaziyoruz dogru
Daha da güzel olacakAma güzel oluyor
Vallaaa ben herseyimi yazmistim sankiYazıyor muyuz ben hatırlamıyorum
Öyle bir estetik konusu hatırlıyorum yaptircam diyordu ama herkes yaptırma demisti, o mu bilmiyorumVallahi nevo ablanın attığı linkte ben 300 gördüm hepya 500 buldun mu sen
Cumartesi yine mi çalışıyorsunama ben çalışıyorum nevroşum ya o yüzden yapamıyorum gündüz çekimi
Ondan supheleniyorlar baya valla merak ettimÖyle bir estetik konusu hatırlıyorum yaptircam diyordu ama herkes yaptırma demisti, o mu bilmiyorum
Ne linkiVallahi nevo ablanın attığı linkte ben 300 gördüm hepya 500 buldun mu sen
Onu oradan bilmiyorVallaaa ben herseyimi yazmistim sanki
Bide abim sagolsun birisi bisey yapinca pat diye geliyo takima bu bu şu kisi haberiniz olsun bizde afalliyoz
normalde cumarteside saat 1 kadar çalışıyorum şuan yasaklardan dolayı evdeyimCumartesi yine mi çalışıyorsun
İşte sen cumartesi yapacaksınnormalde cumarteside saat 1 kadar çalışıyorum şuan yasaklardan dolayı evdeyim
Cumartesi yap o zaman gündüz çekersinnormalde cumarteside saat 1 kadar çalışıyorum şuan yasaklardan dolayı evdeyim
Bana atmadinBen link mi attım
Estetik sayfası yani abla kızNe linki
Benim haberim yok ki atayımBenim cidden ilgimi çekmediBana atmadin
Estetik yazınca çıkıyorEstetik sayfası yani abla kız
estetik bunu diyo peris ,pembe oluyo ya yazı nevoşBenim haberim yok ki atayımBenim cidden ilgimi çekmedi
Estetik yazinca kırmizı oluyo estetik kismı oyuzden direk konulara gidiyoEstetik yazınca çıkıyor