- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Işığı güzel ayarla minnosuminşallah bu gün tatlı yapıcam bizim evde en çok sevilen tatlı bakalım nasıl olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işığı güzel ayarla minnosuminşallah bu gün tatlı yapıcam bizim evde en çok sevilen tatlı bakalım nasıl olacak
Patron bombayi attı bıraktı
Amaaa abimde valla esra muge derken herseyi izliyormuşBaşardı
Nasılsa zeki kadınlar bulurlar demiştirPatlatsaydi iyidiiii
Yakın takipAmaaa abimde valla esra muge derken herseyi izliyormuş
Uçan kaçan kurtulmuyor herşeye hakimAmaaa abimde valla esra muge derken herseyi izliyormuş
ben bunu başaracağım günleri görebilecekmiyim acaba kuzumIşığı güzel ayarla minnosum
Bulamamışlar ammabirtakım fikirler olsadaNasılsa zeki kadınlar bulurlar demiştir
Evetben bunu başaracağım günleri görebilecekmiyim acaba kuzum
Tabiki de minnosum, evdeki başka telefonlarla ışık aç tutsun birileri karanlık olmasınben bunu başaracağım günleri görebilecekmiyim acaba kuzum
500 cc kesin mi onda emin olsakBulamamışlar ammabirtakım fikirler olsada
Kişisel haklara girer açıklamazNasılsa zeki kadınlar bulurlar demiştir
harika fikir yaaaTabiki de minnosum, evdeki başka telefonlarla ışık aç tutsun birileri karanlık olmasın
bu gün deneyeceğim inşallah olur
Heee o da var dimiiiKişisel haklara girer açıklamaz
Akşam çekince net olmuyor.Hatta mutfak tezgahında hiç net olmuyor.ben bunu başaracağım günleri görebilecekmiyim acaba kuzum
harika fikir yaaa
Vallahi nevo ablanın attığı linkte ben 300 gördüm hepya 500 buldun mu sen500 cc kesin mi onda emin olsak
Çünkü buraya kayit olurken herseyimizi yaziyoruz dogruKişisel haklara girer açıklamaz
Ah ah onca eşyayı terasa çıkar indirAkşam çekince net olmuyor.Hatta mutfak tezgahında hiç net olmuyor.
Gün içinde cama yakın bir yerde ya da balkonda çekiyoruz.
Yazıyor muyuz ben hatırlamıyorumÇünkü buraya kayit olurken herseyimizi yaziyoruz dogru