- 28 Haziran 2011
- 61.518
- 154.543
- 898
Aynen haklisin kuzucumSende şifre filan bişey al bişey yap kuzum ne olur ne olmaz ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen haklisin kuzucumSende şifre filan bişey al bişey yap kuzum ne olur ne olmaz ,
Çok sağol peri inşallahÇok geçmiş olsun canım ben bir an önce atlat inşallah Yemene icmene dikkat et
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran evvel atlatırsınızBirkaç gün kötüydüm, bugün daha iyiyim. Sırt ve eklem ağrım çok fazla o biraz zorluyor. Öksürük oluyo arada.
Perim ne oluyor dikkat et amanAyy site attı azonce beni yine aynısını dediyaa enson Blue_Perii nickimi yazdığım yere e postami yazdım o şekil açıldı şuan ayy bugün bölüyor bana yaa amayaaa ayy temelli gidecem tırsıyorum
Kız değiştir maili filan bişey yap vallahi kalbime iniyordu
Ayy munis ablaya yazdım site beni sutlayacak bu gidişlePerim ne oluyor dikkat et aman
Sensiz aslaaaaaAyy munis ablaya yazdım site beni sutlayacak bu gidişle
Yaa hemende gozleri dolarmışPerim ne oluyor dikkat et aman
Site bile gıcık periyePerim ne oluyor dikkat et aman
Delü yaaaSite bile gıcık periye
İyi yaptın haberi olsun niye öyle oldu kiAyy munis ablaya yazdım site beni sutlayacak bu gidişle
Allah korusun sosyalimYaa hemende gozleri dolarmış
Minik ya giderse ilk sen ağlarsınSite bile gıcık periye
Aman peri gelmeden gideyimDelü yaaa
Tabi ben onsuz o bensiz uapamazİyi yaptın haberi olsun niye öyle oldu ki
Allah korusun sosyalim
Minik ya giderse ilk sen ağlarsın
Şunu aşağıdaki minnok duysunSensiz aslaaaaa
hihhhSite bile gıcık periye
Duydu bence periskomŞunu aşağıdaki minnok duysun
Cigeriiim
hihhh
BiliyorumTabi ben onsuz o bensiz uapamaz
Anlamadım ki kuzum vallaİyi yaptın haberi olsun niye öyle oldu ki
Allah korusun sosyalim
Minik ya giderse ilk sen ağlarsın
Gece gece kukrisim kendini efkarlandirmasan mi acabaYaşlanmışım bee galerimde dolaştım da çocuklar ne kadar büyümüş ben de yaşlanıyorum
İptis iptisOoooo gençler.. Demek hepinizi bir arada yakalamak için bu saate gelmek lazım
Gecelere akıosunuz hayırdır