- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Birkaç gün kötüydüm, bugün daha iyiyim. Sırt ve eklem ağrım çok fazla o biraz zorluyor. Öksürük oluyo arada.Sağ ol sultanimm
Çok geçmiş olsun nasıl hissediyorsun şimdi, belirtilerin çok ağır mı iyi misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç gün kötüydüm, bugün daha iyiyim. Sırt ve eklem ağrım çok fazla o biraz zorluyor. Öksürük oluyo arada.Sağ ol sultanimm
Çok geçmiş olsun nasıl hissediyorsun şimdi, belirtilerin çok ağır mı iyi misin
Teşekkürler ablaGeçmiş olsun
Covid mi kuzumBirkaç gün kötüydüm, bugün daha iyiyim. Sırt ve eklem ağrım çok fazla o biraz zorluyor. Öksürük oluyo arada.
Noldu kuzumYasom sorma başıma geleniiii
MaalesefCovid mi kuzum
Bizdede ancak bu olur zati perisOyy ablaaam site herzaman açıktır şifre ile girmem oyuzden ay bir çıkış yaptım bugün sonrası olanlar oldu şifreyi kabul etmedi böyle isimli üye yok dedi
İnşallah kolaylıkla atlatırsın. Çok geçmiş olsun.Birkaç gün kötüydüm, bugün daha iyiyim. Sırt ve eklem ağrım çok fazla o biraz zorluyor. Öksürük oluyo arada.
Benim de en korktuğum şey. İşin kötüsü şifre de sıfırlayamam. Eski mail adresinin şifresini de unuttumOyy ablaaam site herzaman açıktır şifre ile girmem oyuzden ay bir çıkış yaptım bugün sonrası olanlar oldu şifreyi kabul etmedi böyle isimli üye yok dedi
Teşekkürler inşallahİnşallah kolaylıkla atlatırsın. Çok geçmiş olsun.
Yarın yapmaya çalışacağım inşallah canımHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@deynepnaz
ASSOSyal
WunderLost
debriyajgazfren
@Yasnaz
@pearlshine
D Dediyy hasta oldu yapamazNasıl oldunuz
Çok geçmiş olsun canım ben bir an önce atlat inşallah Yemen'e icmene dikkat etMaalesef
Ayy site attı azonce beni yine aynısını dediyaa enson Blue_Perii nickimi yazdığım yere e postami yazdım o şekil açıldı şuan ayy bugün bölüyor bana yaa amayaaa ayy temelli gidecem tırsıyorumBizdede ancak bu olur zati peris
Kız değiştir maili filan bişey yap vallahi kalbime iniyorduBenim de en korktuğum şey. İşin kötüsü şifre de sıfırlayamam. Eski mail adresinin şifresini de unuttum
Bol bol bitki çayları falan iç direncini artır beslenmeni aksatma, inşallah toparlanırsınız kisa sürede haber et bize deBirkaç gün kötüydüm, bugün daha iyiyim. Sırt ve eklem ağrım çok fazla o biraz zorluyor. Öksürük oluyo arada.
Canım site yönetimi ile iletişime mi geçsen neden oluyo acaba ?Ayy site attı azonce beni yine aynısını dediyaa enson Blue_Perii nickimi yazdığım yere e postami yazdım o şekil açıldı şuan ayy bugün bölüyor bana yaa amayaaa ayy temelli gidecem tırsıyorum
Kız değiştir maili filan bişey yap vallahi kalbime iniyordu
Kuzu normalde nickimi yazarak girerizya onu kabul etmiyor e posta ile giriliyor sadece niye böyle oldu anlamadım .ayy mune ablaya yazayım ben olmazsa ya o iletir belki cekinirim şimdi benCanım site yönetimi ile iletişime mi geçsen neden oluyo acaba ?
İçiyoruz sürekli bitki çayları, toparlamaya çalışıyoruz. TeşekkürlerBol bol bitki çayları falan iç direncini artır beslenmeni aksatma, inşallah toparlanırsınız kisa sürede haber et bize de
Benimde otomatikte giriş, birgün bişey olsa bende giremem hatirlamiyorum şifreyi valla bebişim yaa. Aslında buna hepimiz çözüm bulsak iyi olurKuzu normalde nickimi yazarak girerizya onu kabul etmiyor e posta ile giriliyor sadece niye böyle oldu anlamadım .ayy mune ablaya yazayım ben olmazsa ya o iletir belki cekinirim şimdi ben
Şükür ablacım iyiyim şükür aynı tas aynı hamam yuvarlaniyoruz :))Günaydınlar fülüzüm
Günaydınlar nevoşum
Yiiii beniiii
Günaydınlar minnoşum iyiyim sağol sen nasılsın
Orada lila standart asos mavisi hardal sarısı diye renkler var .
Sen herhalde standart temalı olanı seçtin.
Çok geçmiş olsun canım ben bir an önce atlat inşallah Yemene icmene dikkat etMaalesef
Sende şifre filan bişey al bişey yap kuzum ne olur ne olmaz ,Benimde otomatikte giriş, birgün bişey olsa bende giremem hatirlamiyorum şifreyi valla bebişim yaa. Aslında buna hepimiz çözüm bulsak iyi olur