• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Sağ ol sultanimm🤗

Çok geçmiş olsun nasıl hissediyorsun şimdi, belirtilerin çok ağır mı iyi misin
Birkaç gün kötüydüm, bugün daha iyiyim. Sırt ve eklem ağrım çok fazla o biraz zorluyor. Öksürük oluyo arada.

Oyy ablaaam site herzaman açıktır şifre ile girmem oyuzden ay bir çıkış yaptım bugün sonrası olanlar oldu şifreyi kabul etmedi böyle isimli üye yok dedi :cry:
Benim de en korktuğum şey. İşin kötüsü şifre de sıfırlayamam. Eski mail adresinin şifresini de unuttum 😂

Bizdede ancak bu olur zati peris 🤷‍♀️
Ayy site attı azonce beni yine aynısını dediyaa 🙄enson Blue_Perii nickimi yazdığım yere e postami yazdım o şekil açıldı şuan ayy bugün bölüyor bana yaa amayaaa ayy temelli gidecem tırsıyorum🥺
Benim de en korktuğum şey. İşin kötüsü şifre de sıfırlayamam. Eski mail adresinin şifresini de unuttum 😂
Kız değiştir maili filan bişey yap 🤣vallahi kalbime iniyordu🤪

Birkaç gün kötüydüm, bugün daha iyiyim. Sırt ve eklem ağrım çok fazla o biraz zorluyor. Öksürük oluyo arada.
Bol bol bitki çayları falan iç direncini artır beslenmeni aksatma, inşallah toparlanırsınız kisa sürede haber et bize de🌸

Ayy site attı azonce beni yine aynısını dediyaa 🙄enson Blue_Perii nickimi yazdığım yere e postami yazdım o şekil açıldı şuan ayy bugün bölüyor bana yaa amayaaa ayy temelli gidecem tırsıyorum🥺

Kız değiştir maili filan bişey yap 🤣vallahi kalbime iniyordu🤪
Canım site yönetimi ile iletişime mi geçsen neden oluyo acaba ?

Canım site yönetimi ile iletişime mi geçsen neden oluyo acaba ?
Kuzu normalde nickimi yazarak girerizya onu kabul etmiyor e posta ile giriliyor sadece niye böyle oldu anlamadım .ayy mune ablaya yazayım ben olmazsa ya o iletir belki cekinirim şimdi ben🙂

Kuzu normalde nickimi yazarak girerizya onu kabul etmiyor e posta ile giriliyor sadece niye böyle oldu anlamadım .ayy mune ablaya yazayım ben olmazsa ya o iletir belki cekinirim şimdi ben🙂
Benimde otomatikte giriş, birgün bişey olsa bende giremem hatirlamiyorum şifreyi valla bebişim yaa. Aslında buna hepimiz çözüm bulsak iyi olur

Günaydınlar fülüzüm :KK200:

Günaydınlar nevoşum :KK200:

Yiiii beniiii :KK200:

Günaydınlar minnoşum iyiyim sağol sen nasılsın :KK200:

Orada lila standart asos mavisi hardal sarısı diye renkler var .
Sen herhalde standart temalı olanı seçtin.
Şükür ablacım iyiyim şükür aynı tas aynı hamam yuvarlaniyoruz :))

Benimde otomatikte giriş, birgün bişey olsa bende giremem hatirlamiyorum şifreyi valla bebişim yaa. Aslında buna hepimiz çözüm bulsak iyi olur
Sende şifre filan bişey al bişey yap kuzum ne olur ne olmaz ,

Back