- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.097
- 698
Bak ya kalp hep karşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ya kalp hep karşı
o konuda beni çok geriyor ya kendimi kaynana olarak düşünmek istemiyorumKukrim ne yaşlanması daha gelin cekistirecegiz ayol
Ben empati yapip itismeyecegim diyorum ama nasip tabio konuda beni çok geriyor ya kendimi kaynana olarak düşünmek istemiyorum
Kaçınılmaz son kuzu ne etsek boş her canlı tadacako konuda beni çok geriyor ya kendimi kaynana olarak düşünmek istemiyorum
Allah razı olsun teyzesi olsun el öptürmeye geticem sana inşallah öylesin tabi bu gözler gördü o daşıAmin inşallah canım Allah sana da güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin .
Ay çok mersi bak şimdi havam yerine geldi öyleyim dimi
Ben uzaktan uzağa takılmayı düşünüyorum mümkün mertebe hiç gorusmemekBen empati yapip itismeyecegim diyorum ama nasip tabi
o konuda beni çok geriyor ya kendimi kaynana olarak düşünmek istemiyorum
Ben empati yapip itismeyecegim diyorum ama nasip tabi
Uzaktan eğitim yetmeleri herşey uzaktan olacak zati böyle giderseBen uzaktan uzağa takılmayı düşünüyorum mümkün mertebe hiç gorusmemek
Kendinize dikkat edin düzelicek inşallah ❤Sağol evva inşallah
Yakanıza yapışırım valla cadı kaynana olmayın
Ayy inşallah evvam ya inşallah o günlerinide gorecegiz bak .Allah razı olsun teyzesi olsun el öptürmeye geticem sana inşallah öylesin tabi bu gözler gördü o daşı
Alsemdemi?Ayy inşallah evvam ya inşallah o günlerinide gorecegiz bak .
inan orucu açmadan hep ediyorum dua sana alseme oriana ya yaso ya hepinize tek tek sayıyorum
İyi geceler minnokummm iyi bak kendine erinle mutluluklarHerkese iyii geceler erim geliyor ben kaçtım
Hayırlı geceler miniğim allah rahatlık versin ❤Herkese iyii geceler erim geliyor ben kaçtım