- 28 Haziran 2011
- 61.477
- 154.458
- 898
Niye amaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye amaa
Yap artık şunu hemşom. Yeni pandemi yasaklarını bile bu kadar merakla beklemiyorum.Niye amaa
Tamam inşaallah,Ağrım çok olursa yapamam abla ama biraz toparlar belki diye umuyorum. Yapabilirsem yapcam içimde kalmasın
Sağol kankam dualarınız geçsin inşallah
Gecici bir durum jennam panik yapmaTövbeli Ramazan diye inzivada
Özünü kaybeden herşeyini kaybeder ablaZamanla alışıyorsun işte şekercim
Bitince özüne dönecek gene gazoz diyecek
Ayyy o kadar yüksek düşünme hemsom hayal kırıklığı olurYap artık şunu hemşom. Yeni pandemi yasaklarını bile bu kadar merakla beklemiyorum.
Ben bomba bir sunum olacağına eminim niyeyse.Ayyy o kadar yüksek düşünme hemsom hayal kırıklığı olur
Wunderi bi rahat bıraksa şu migren illeti yapacak da
Aaa geçmiş olsun neyin var D DediyyHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@deynepnaz
ASSOSyal
WunderLost
@MaviKuplik
@Yasnaz
@pearlshine
D Dediyy hasta oldu yapamazNasıl oldunuz
Ah o senin güzel kalbinden, güzel yurekli hemsom benim kiyamam canimsinBen bomba bir sunum olacağına eminim niyeyse.
Covid oldular ailece canım
Geçmiş olsun
Teşekkürler, maalesef ki covid
Sağ ol sultanimmGeçmiş olsun
Covid oldu
Çok geçmiş olsun nasıl hissediyorsun şimdi, belirtilerin çok ağır mı iyi misinTeşekkürler, maalesef ki covid
Yasom sorma başıma geleniiii
Geçmiş olsunTeşekkürler, maalesef ki covid
Ne oldu periYasom sorma başıma geleniiii
Oyy ablaaam site herzaman açıktır şifre ile girmem oyuzden ay bir çıkış yaptım bugün sonrası olanlar oldu şifreyi kabul etmedi böyle isimli üye yok dediNe oldu peri
Aman geçmiş olsun periOyy ablaaam site herzaman açıktır şifre ile girmem oyuzden ay bir çıkış yaptım bugün sonrası olanlar oldu şifreyi kabul etmedi böyle isimli üye yok dedi
Sağol ablam okadar alismisimki buraya vallahi bian korktum şifreyi sıfırladım artık o şekilde yeni şifre aldımAman geçmiş olsun peri
Bende alıştım yaSağol ablam okadar alismisimki buraya vallahi bian korktum şifreyi sıfırladım artık o şekilde yeni şifre aldım