- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.097
- 698
Miniğimmmm görüşemiorus nsılsınİptis iptis
Özelliklede ablan nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miniğimmmm görüşemiorus nsılsınİptis iptis
Hayat gece başlıyo baloncukumOoooo gençler.. Demek hepinizi bir arada yakalamak için bu saate gelmek lazım
Gecelere akıosunuz hayırdır
Gece yeni başlıyor boncukumOoooo gençler.. Demek hepinizi bir arada yakalamak için bu saate gelmek lazım
Ayy bilmiyorum efkarlandim bile sosyalimGece gece kukrisim kendini efkarlandirmasan mi acaba
Hayat gece başlıyo baloncukum mı
Gece yeni başlıyor boncukum
Çünkü genciz güzeliz enerjiyizOoooo gençler.. Demek hepinizi bir arada yakalamak için bu saate gelmek lazım
Sen asla yaşlanmazsın fıstığımYaşlanmışım bee galerimde dolaştım da çocuklar ne kadar büyümüş ben de yaşlanıyorum
Maşallası onlara kukrişim allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤ sende daş gibisin maşallahYaşlanmışım bee galerimde dolaştım da çocuklar ne kadar büyümüş ben de yaşlanıyorum
Aman peri gelmeden gideyim
Bak dovcektim bunu görünce kiyamadim gel birayaaaTabi ben onsuz o bensiz uapamaz
Gün sayıyoruz baloncuk um şükür iiyim sen nasılsınMiniğimmmm görüşemiorus nsılsın
Özelliklede ablan nasıl
Bak ya kalp hep karşıHaberleşerekmi yazdınız ne ettiniz
Hem doveriz
Bak dovcektim bunu görünce kiyamadim gel birayaaa
Yaaa maşallahhhhGün sayıyoruz baloncuk um şükür iiyim sen nasılsın
Efkarlanma gül gayrı kukrisimAyy bilmiyorum efkarlandim bile sosyalim
Amin inşallah canım Allah sana da güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin .Maşallası onlara kukrişim allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤ sende daş gibisin maşallah
Empati yaptik beybitoHaberleşerekmi yazdınız ne ettiniz
He vallahiii doğru diyonnnHem doveriz
Hem severiz
Aay canım benim yaSen asla yaşlanmazsın fıstığım