- 28 Haziran 2011
- 61.477
- 154.458
- 898
Deliiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deliiii
Öperim seniii
Sağ ol kuzumAfiyet bal şeker olsun yavrimu
Yarın ya da cumartesi yapacağım inşallah canım gelen tarifler çok bomba ,iddiam yok ama önemli olan katılım sağlamak benim içinHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@deynepnaz
ASSOSyal
@WunderLost
@MaviKuplik
@Yasnaz
pearlshine
D Dediyy hasta oldu yapamazNasıl oldunuz
Bekliyorum canımYarın ya da cumartesi yapacağım inşallah canım gelen tarifler çok bomba ,iddiam yok ama önemli olan katılım sağlamak benim için
Abla tarifimi yapmak istiyorum ya yarın yapamam ama cumartesi biraz daha toparlarsam inşallah yapcam. Bugün biraz daha iyiyiz. Eklem ağrısı ve sırt ağrısı çok fazla, o kadar ağrıyor ki uyutmuyor oturtmuyor inşallah toparlıcaz böyle böyleHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@deynepnaz
ASSOSyal
@WunderLost
@MaviKuplik
@Yasnaz
pearlshine
Geçmiş olsun canım , inş kısa sürede ağrılarınız da geçerAbla tarifimi yapmak istiyorum ya yarın yapamam ama cumartesi biraz daha toparlarsam inşallah yapcam. Bugün biraz daha iyiyiz. Eklem ağrısı ve sırt ağrısı çok fazla, o kadar ağrıyor ki uyutmuyor oturtmuyor inşallah toparlıcaz böyle böyle
İnşallah çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım , inş kısa sürede ağrılarınız da geçer
Yapma canım yorma kendini haftaya başka tarif yaparsınYazık günah uğraşmaAbla tarifimi yapmak istiyorum ya yarın yapamam ama cumartesi biraz daha toparlarsam inşallah yapcam. Bugün biraz daha iyiyiz. Eklem ağrısı ve sırt ağrısı çok fazla, o kadar ağrıyor ki uyutmuyor oturtmuyor inşallah toparlıcaz böyle böyle
Öp beni merviskomÖperim seniii
Kuzum benim ya çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inş tez zamanda ❤Abla tarifimi yapmak istiyorum ya yarın yapamam ama cumartesi biraz daha toparlarsam inşallah yapcam. Bugün biraz daha iyiyiz. Eklem ağrısı ve sırt ağrısı çok fazla, o kadar ağrıyor ki uyutmuyor oturtmuyor inşallah toparlıcaz böyle böyle
Yarin geliyo insallah ablacimHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@deynepnaz
ASSOSyal
@WunderLost
@MaviKuplik
@Yasnaz
pearlshine
Bende yarın ya da cumartesi yapcam nevoşHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@deynepnaz
ASSOSyal
@WunderLost
@MaviKuplik
@Yasnaz
pearlshine
Kolay gelsin canımYarin geliyo insallah ablacim
Tamam inşaallah canımBende yarın ya da cumartesi yapcam nevoş
Iyi geceler merviskom allah rahatlık versin ❤Hepinize iyi geceler hanımlar ben kaçıyorum artık
Bende yarın ya da cumartesi yapcam nevoş
Ağrım çok olursa yapamam abla ama biraz toparlar belki diye umuyorum. Yapabilirsem yapcam içimde kalmasınYapma canım yorma kendini haftaya başka tarif yaparsınYazık günah uğraşma
Sağol kankam dualarınız geçsin inşallahKuzum benim ya çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inş tez zamanda ❤