- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllah canimbugun annnemin ölüm yıldönümü ne zorunda oldugun için alışıyorsun yokluğuna ama acısı hep aynı hep boşluk işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllah canimbugun annnemin ölüm yıldönümü ne zorunda oldugun için alışıyorsun yokluğuna ama acısı hep aynı hep boşluk işte
Ben geçen sene sahurda çekim yaptım da 1.oldumYaa ben sahur vaktine yapsam çekmek için uygun ışık olmaz o saatte napsam ki yapıp ertesi sabah mı fotolasam Nevreste bu seferlik güneşte çekmesem mi güneşte çekince 1.mi oldum sanki hıh
hafta sonu alırım uykumu inşallahUyumaya çalış uykusuzluk çok zordur baş ağrısı yapar
mekanı cennet olsunbugun annnemin ölüm yıldönümü ne zorunda oldugun için alışıyorsun yokluğuna ama acısı hep aynı hep boşluk işte
Sorma yaa tatli da tatlı ne diyor bu hatunlar anlamadımİyi ki yokmusuz
Allah rahmet eylesin canım, giden kimsenin yeri dolmaz, Allah kalanlara sabır versinbugun annnemin ölüm yıldönümü ne zorunda oldugun için alışıyorsun yokluğuna ama acısı hep aynı hep boşluk işte
Bizim öğretmenin anlatımı çok güzel, katılım da çok yok verimli geçiyor o yüzden.Bizde 23 nisan için birşey yapmadılar ki olsa da yollamam..uzaktan egitim ne kadar yararı var konu tartısılır işte keşke cocuklar okullarından olmasaydı
Ne diyoossunnnn o zaman tamam ben de yapayım yaa güneşi yakalamam zor artık canlı ders oluyor gündüz, bu akşam başlayım inşallah o zaman, kısmet yani hangisi beğenilip 1.olacak hiç belli olmuyor malumBen geçen sene sahurda çekim yaptım da 1.oldum
Sen de sağol canım benim❤Sağol kuzum
Mekanı cennet olsun canım benimbugun annnemin ölüm yıldönümü ne zorunda oldugun için alışıyorsun yokluğuna ama acısı hep aynı hep boşluk işte
Ben güneşte daha çok zorlanıyorum çekim yapmayaYa gölge oluyor ya ekranı göremiyorum vs.Ne diyoossunnnn o zaman tamam ben de yapayım yaa güneşi yakalamam zor artık canlı ders oluyor gündüz, bu akşam başlayım inşallah o zaman, kısmet yani hangisi beğenilip 1.olacak hiç belli olmuyor malum
Ben de denk gelmedim canımSorma yaa tatli da tatlı ne diyor bu hatunlar anlamadım
Allah rahmet eylesin canım, giden kimsenin yeri dolmaz, Allah kalanlara sabır versin
Ben sahurda yapmadımkiNe diyoossunnnn o zaman tamam ben de yapayım yaa güneşi yakalamam zor artık canlı ders oluyor gündüz, bu akşam başlayım inşallah o zaman, kısmet yani hangisi beğenilip 1.olacak hiç belli olmuyor malum
Ben yaptım geçen seneBen sahurda yapmadımki
Hemşocan
Nerelerdesin hemsomHemşocan
BurdaNerelerdesin hemsom
Başka sorum yok hakim bey