- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.502
Bomba gibiyim hamdolsun,sen nasılsın?Nasılsın bacım sağlığın yerindedir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bomba gibiyim hamdolsun,sen nasılsın?Nasılsın bacım sağlığın yerindedir inşallah
Nasılsın abla sağlığın yerindedir inşallahGünaydınlar sen halledersin nasılsa
Kızgın ve asabiyim
Slamın hello habibim
Bugün biraz buruk benim için..iyi olmaya çalışıyorum işteBomba gibiyim hamdolsun,sen nasılsın?
Pembe yüzünden mi?Günaydınlar sen halledersin nasılsa
Kızgın ve asabiyim
Slamın hello habibim
Bir de benim için at, etiketleAtıyorum arada sen kaçırdın
Sen yeterki iste ama biraz beklersinBir de benim için at, etiketle
Hayirdir insallahBugün biraz buruk benim için..iyi olmaya çalışıyorum işte
Nen var kuzumBugün biraz buruk benim için..iyi olmaya çalışıyorum işte
Hayırdır canımBugün biraz buruk benim için..iyi olmaya çalışıyorum işte
Naptım gene acaba uyurken?
İyi ki yokmusuzKaç sayfa tatlı muhabbeti olmuş başını da bulamadım noooliyiiii
Allah sabrını arttırsın,anneciğine de rahmet eylesin canımbugun annnemin ölüm yıldönümü ne zorunda oldugun için alışıyorsun yokluğuna ama acısı hep aynı hep boşluk işte
Bizde 23 nisan için birşey yapmadılar ki olsa da yollamam..uzaktan egitim ne kadar yararı var konu tartısılır işte keşke cocuklar okullarından olmasaydıKız karşımda Ebada anası karşısında nette fink atıyor
Uzaktan eğitime geçtik nihayetinde, okul içime sinmiyor. Ama 23 Nisan provaları için gidiyoruz yine
Sağol kuzumAllah sabrını arttırsın,anneciğine de rahmet eylesin canım
Mekanı cennet olsunbugun annnemin ölüm yıldönümü ne zorunda oldugun için alışıyorsun yokluğuna ama acısı hep aynı hep boşluk işte
3 ihlas 1 fatiha okudum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hepimiz yaşayacağız bu acıyı sıralı ölüm olursabugun annnemin ölüm yıldönümü ne zorunda oldugun için alışıyorsun yokluğuna ama acısı hep aynı hep boşluk işte