- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.056
- 43
Olur canımYaa ben sahur vaktine yapsam çekmek için uygun ışık olmaz o saatte napsam ki yapıp ertesi sabah mı fotolasam Nevreste bu seferlik güneşte çekmesem mi güneşte çekince 1.mi oldum sanki hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canımYaa ben sahur vaktine yapsam çekmek için uygun ışık olmaz o saatte napsam ki yapıp ertesi sabah mı fotolasam Nevreste bu seferlik güneşte çekmesem mi güneşte çekince 1.mi oldum sanki hıh
Gunaydinbonjuuuriiiitaaa
İnşallah kolları böyle değildirIspanaklı, böreği yapmıştım.
O zaman daha sık gel
Çok sıkıcısın fülüzGunaydin
Manyakİnşallah kolları böyle değildir
Anlamini ne nebilimÇok sıkıcısın fülüz
Olur arada öyle şeyler. Bazen çok özleniyorsun güveniyorsun tarifine az oy alıyorsun. Bazen de rahat takılıyorsun eh işte diyorsun fazla oy alıyorsunBenimde ispanakli boregin basina gelmeyen kalmadi
Tatlı kategorisinde illa baklava yap diyorlar.Alsem kızar dedimKızmıyorsan yaparımNaptım gene acaba uyurken?
Benim gibi,Olur arada öyle şeyler. Bazen çok özleniyorsun güveniyorsun tarifine az oy alıyorsun. Bazen de rahat takılıyorsun eh işte diyorsun fazla oy alıyorsun
Manyak
Ben çok biliyom sankiAnlamini ne nebilim
gunaydıınGunaydin
Kismet 1.cilik düsünmuyorum zaten cok guzel tarifler var kader kismet yapip atiyorum isteOlur arada öyle şeyler. Bazen çok özleniyorsun güveniyorsun tarifine az oy alıyorsun. Bazen de rahat takılıyorsun eh işte diyorsun fazla oy alıyorsun
nasılsınız guzel baaağyanBonjuro madamoto
O zaman daha sık gel
Sabah canlı ders var çok takılamıyorum.
onun gıbı bısey işteBonjuuu sinyorita gibi bişey
3 cihaz gerekiyor.Telefon,pc onlardaBen nerden yazayım ateş mi yakayımBenim kız da canlı derste.
Sen mi giriyorsun yoksa canlı derse diyecektim ki derste olsan yazamazsın diye vazgeçtim sormaktan
Benim hamsiler hala içimde yara 5 oy aldı ya laBenim gibi,
dumanla haberleş bizimle nevooş3 cihaz gerekiyor.Telefon,pc onlardaBen nerden yazayım ateş mi yakayım