- 24 Eylül 2018
- 97.193
- 292.502
Parmaktan sonraAcaba çok yakında sinemalarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parmaktan sonraAcaba çok yakında sinemalarda
İyiyim cennam sen nasılsınnasılsın canım?
Ben de iyiyim canımİyiyim cennam sen nasılsın
Hep iyi ol canım benimBen de iyiyim canım
Hep beraber kuzumHep iyi ol canım benim
Günaydın yasocanimmm
Parmaktan sonra
Hayırlı sabahlar canımYaparsın yaparsınRamazan ayı performansınızı etkilenmemi, yine sayfalar dolusu mesaj yazmışsınız
Hayırlı sabahlar herkese. Benim dışımda herkes yaptı galiba tarifini, ben yine her zamanki gibi son günlere kaldım. Paslandım da katılmaya katılmaya, becerebilsem bariYarın aksilik olmasa tarifimi yapmayı düşünüyorum.
Beni de unutma ben hiç yapmadım şuana kadarRamazan ayı performansınızı etkilenmemi, yine sayfalar dolusu mesaj yazmışsınız
Hayırlı sabahlar herkese. Benim dışımda herkes yaptı galiba tarifini, ben yine her zamanki gibi son günlere kaldım. Paslandım da katılmaya katılmaya, becerebilsem bariYarın aksilik olmasa tarifimi yapmayı düşünüyorum.
Aleykümselam canım. Senin şeytan bağlandı mı, gazozlar rafa kalktı mıselamlar bacılarım
Aleykumselam canımselamlar bacılarım
Ramazandayız töbe bismillah haşaaaaAleykümselam canım. Senin şeytan bağlandı mı, gazozlar rafa kalktı mı
Şeytanı da bayiltmistirAleykümselam canım. Senin şeytan bağlandı mı, gazozlar rafa kalktı mı
Nasılsın bacım sağlığın yerindedir inşallahAleykumselam canım
Yarışmayı bırak normal bir tarif yap ta resmini çekip atsana, hiç birşeyler kapmış mısın buradan bakalımBeni de unutma ben hiç yapmadım şuana kadar
Günaydınlar sen halledersin nasılsaRamazan ayı performansınızı etkilenmemi, yine sayfalar dolusu mesaj yazmışsınız
Kızgın ve asabiyim
Slamın hello habibimselamlar bacılarım
Atıyorum arada sen kaçırdınYarışmayı bırak normal bir tarif yap ta resmini çekip atsana, hiç birşeyler kapmış mısın buradan bakalım