- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Daha fazlayada yüklenme sakın,ayağını zorlarsın sonra .Aynen canım on bin yetermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha fazlayada yüklenme sakın,ayağını zorlarsın sonra .Aynen canım on bin yetermiş
Nerden biliyonMuhtemelen tatlı olacak ablam
Tatlı olsun yaaaaNerden biliyon
Geçen hafta dizim çok ağrıdı, bugün de bacaklarım agriyo saçmaladım ciceemDaha fazlayada yüklenme sakın,ayağını zorlarsın sonra .
2 tuzlu üst üste oldu, muhtemelen tatlı olur diye düşünüyorumNerden biliyon
OlsunnnnTatlı olsun yaaaa
Cunku birden yüklendin sanirimGeçen hafta dizim çok ağrıdı, bugün de bacaklarım agriyo saçmaladım ciceem
Nebilim2 tuzlu üst üste oldu, muhtemelen tatlı olur diye düşünüyorum
Zorlamışsında ondan,yapma bir daha olurmu,benim ayak bileğim ameliyatlı çok yürüdüğüm zaman bile çok ağrı yapıyor.Geçen hafta dizim çok ağrıdı, bugün de bacaklarım agriyo saçmaladım ciceem
Aynen filizkom hiç yapmadigim için bir haftada çok fazla geldi banaCunku birden yüklendin sanirim
Olsun beaaa katılımda iyiolur.Olsunnnn
Çok fazla yüklendi zarar verecek kendine yoksa.Cunku birden yüklendin sanirim
Uzmanlar bile günde 6 bin adım diyorlar.Aynen filizkom hiç yapmadigim için bir haftada çok fazla geldi bana
Gunlük 10bin adim gerisi sana kalmis abartirsan öyle olurAynen filizkom hiç yapmadigim için bir haftada çok fazla geldi bana
Sen katilmadinmi bu seferkine ablaOlsun beaaa katılımda iyiolur.
Çok fazla yüklendi zarar verecek kendine yoksa.
Bende dizime bişey olacak diye çok korktum valla çiçeem, şükür geçti. Zorlamak iyi bişey değilmiş allah korusun. Bişey oldu mu geri dönüşü yok malesefZorlamışsında ondan,yapma bir daha olurmu,benim ayak bileğim ameliyatlı çok yürüdüğüm zaman bile çok ağrı yapıyor.
Tendom kopukluğu vardı birde.
Bir ara 6 bin diyorsu uzmanlar şimdi 10 bin mioldu ..Gunlük 10bin adim gerisi sana kalmis abartirsan öyle olur
Saglik icin 10bin adim diyo ablaBir ara 6 bin diyorsu uzmanlar şimdi 10 bin mioldu ..
Ben yokum bu sefer fülüzüm .Sen katilmadinmi bu seferkine abla
Bir anda olur ayağın ters basar filan dikkatli olmak lazım.Bende dizime bişey olacak diye çok korktum valla çiçeem, şükür geçti. Zorlamak iyi bişey değilmiş allah korusun. Bişey oldu mu geri dönüşü yok malesef
Değişmiş demek kiilk başta 6 bin diyorlardı.Saglik icin 10bin adim diyo abla
Bundan sonra 10 yeter bana ,yavaşlayayım en iyisiUzmanlar bile günde 6 bin adım diyorlar.