- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Yeterli bencede ciçemmmBundan sonra 10 yeter bana ,yavaşlayayım en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeterli bencede ciçemmmBundan sonra 10 yeter bana ,yavaşlayayım en iyisi
Gecedemi yürüyosun senBundan sonra 10 yeter bana ,yavaşlayayım en iyisi
Çok geçmiş olsun ciceeem,valla dikkat etmek de yarar var vücut tepki veriyoBen yokum bu sefer fülüzüm .
Bir anda olur ayağın ters basar filan dikkatli olmak lazım.
Bende en fazla 17 bin oldu o bile mahvetti beni..
45 gün ayak alçıda kaldı ameliyat var bide.
Evet on ikiye kadarGecedemi yürüyosun sen
Abla geçmiş olsun dikkat etyaaBen yokum bu sefer fülüzüm .
Bir anda olur ayağın ters basar filan dikkatli olmak lazım.
Bende en fazla 17 bin oldu o bile mahvetti beni..
45 gün ayak alçıda kaldı ameliyat var bide.
Ozaman 10binden fazla yürümeEvet on ikiye kadar
Sağol canısı,bileğim dönüyordu hep yere yapışıyordu resmen verdiği acıyı anlatamamm sana.Çok geçmiş olsun ciceeem,valla dikkat etmek de yarar var vücut tepki veriyo
Az kaldıNe olur acaba tatlıyı bekliyorum bende
13 yıl oldu bide ameliyat olalı,bilek esnek değil hala ağrılarım oluyor.Abla geçmiş olsun dikkat etyaa
HadiyaaaaAz kaldı
Vallahamı yemin et nevoşşş ben yokken açıklanırsa hemen mesajını atıyon ona göreAz kaldı
Ayyy allah yardımcin olsun çiçeem çok zor, allah kolaylik versin ❤Sağol canısı,bileğim dönüyordu hep yere yapışıyordu resmen verdiği acıyı anlatamamm sana.
Arada hafif dönmeye başlıyor toparlıyor hemen,bacaktan doku alıp kemiğe sardı resmen sanal tendon yaptı doktor.
3.hafta tatlı herhaldeHadiyaaaa
Ablayaaane yapcankiVallahamı yemin et nevoşşş ben yokken açıklanırsa hemen mesajını atıyon ona göre
Haftaya bizim yarışma ne zaman sondü nevoş yaAz kaldı
Onun için dikkat etmem lazım ani harekşerden de arada şaftım kayıyor geneAyyy allah yardımcin olsun çiçeem çok zor, allah kolaylik versin ❤
Oyle yapayim filizkomOzaman 10binden fazla yürüme
Tesadif gördüm çok beğendim hiç yapılmadı kk da diye umuyorum sunumu bile acayip geldi banaAblayaaane yapcanki
Hadi hayirlisi ablaTesadif gördüm çok beğendim hiç yapılmadı kk da diye umuyorum sunumu bile acayip geldi bana
Acaba ne olaTesadif gördüm çok beğendim hiç yapılmadı kk da diye umuyorum sunumu bile acayip geldi bana