- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Vardır herhalde bulursun bence.Yemeği hallettim, bir pilav yapacağım. Ne yapsak, markete mi çıksak ekmek ya da pide için.
Şok’ta falan pide var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır herhalde bulursun bence.Yemeği hallettim, bir pilav yapacağım. Ne yapsak, markete mi çıksak ekmek ya da pide için.
Şok’ta falan pide var mı?
Herkes bayginBir anda kimse kalmadı
Olabilir valla bende video seyrediyordum nettenHerkes baygin
Beni de pembe basıyor,kaçıyorum.Olabilir valla bende video seyrediyordum netten
Yoğurdum şimdi hamuru, yetişir herhaldeŞoka geliyomus ama simdi görmedim geldimde
Ne arabeeee yuhYoğurdum şimdi hamuru, yetişir herhalde
Bendeki lila renk sayfanın altında yeri var oradan yapsana renk seimini.Beni de pembe basıyor,kaçıyorum.
Hang ara yoğurdun hamuru öyleYoğurdum şimdi hamuru, yetişir herhalde
Sen bana ne bakarsınNe arabeeee yuh
Abla ne var ekmek hamuru yoğurmaktaHang ara yoğurdun hamuru öyle
MaşallahSen bana ne bakarsın
Açıkta yaş maya yoktu, dondurucuda hepsi. Kuru maya ile yoğurdum, bakalım nasıl olacak
Ekmek tarzı hamurları, yaş maya ile yaparım
Ben bildiğin savaşıyoru hamurla ondan yani yasocum.Abla ne var ekmek hamuru yoğurmakta
Bende daha önce ekmekte kuru maya kullandım güzel oldu.Sen bana ne bakarsın
Açıkta yaş maya yoktu, dondurucuda hepsi. Kuru maya ile yoğurdum, bakalım nasıl olacak
Ekmek tarzı hamurları, yaş maya ile yaparım
Mantı hamuru ya da börek hamuru olsa, savaşırım homojen bir kıvam olsun diye. Ekmek hamuru 2-3 kere yoğurulduğu için, savaşmaya gerek yok ablamBen bildiğin savaşıyoru hamurla ondan yani yasocum.
İlk defa kuru mayalı yapıyorum. Nasıl olursa artıkBende daha önce ekmekte kuru maya kullandım güzel oldu.
Ele yapışıyorya hamur savaşım onunla yani,poğacada yapsam aynı ellerim huylanıyor hemenMantı hamuru ya da börek hamuru olsa, savaşırım homojen bir kıvam olsun diye. Ekmek hamuru 2-3 kere yoğurulduğu için, savaşmaya gerek yok ablam
İLk ekmeğide isabelin tarifiyle yapmıştım,kuru maya vardı onu kullandım hatta resimde çekmiştim dursaydı eklerdim sildim sonra .İlk defa kuru mayalı yapıyorum. Nasıl olursa artık
Ekmek hamurunu cıvık tutunca güzel oluyor ablam, pide hamuru için de geçerli. Mecburen ele yapışan kıvamda yani, eldivensiz yoğurmam o yüzdenEle yapışıyorya hamur savaşım onunla yani,poğacada yapsam aynı ellerim huylanıyor hemen
Eldivenid denedim bu sefer ona yapıştı gene sinir oldum,sorunlu olan hamur değil benim ben dalaşıyom sonra..Ekmek hamurunu cıvık tutunca güzel oluyor ablam, pide hamuru için de geçerli. Mecburen ele yapışan kıvamda yani, eldivensiz yoğurmam o yüzden
TamamdırBen su böreği sen arnavut böreği