Alamam zaten canımHee yağsız severim diyorsan herşeye tam sana göre bi tiktokta gördüm biri demişti bazıları belki demiyo gerçeğini
Ayfer de ayferrrHee bilemedim bazı yerlerde iyi değel diyo cano yoksa bende alırdımda artık sıkıldım heryerde aiferyy görmektenn alasım gelmiyo artıksoğuttular hepten
Öfff sormaa gına geldii almayan bi allahın kulu kaldıysa oda benim herhalde diyorum hepAyfer de ayferrr
Vallahiii işin aslı cocuk olunca bu devirde çok zorr çokAlamam zaten canım
Tek maaş ev kredisi, üç çocuk, kurslar, kitaplar ve iki genç kızla bunlar bana lüks
Ötüyor bide lütfen yemeğini salla diyorÖfff sormaa gına geldii almayan bi allahın kulu kaldıysa oda benim herhalde diyorum hep
Aynen canımVallahiii işin aslı cocuk olunca bu devirde çok zorr çok
Hahahahahah offf güleceğim yoktu yeni icatlardan alırım bendeÖtüyor bide lütfen yemeğini salla diyordaha ne icatlar çıkaracaklar acaba
Evettt sağlığı yerinde olsun inşaallahhAynen canımBüyüdüklerinde masraf daha çok oluyor
Yok yav benimkinin sıfırı ile 2 bin civarı fark var50 bin küsür kız yazık günah
Ölüsü bile paraYok yav benimkinin sıfırı ile 2 bin civarı fark var
Yükseltemiyorum işteÖlüsü bile paraaraba gibi model yükseltiyorsun
Tamam inanacağım, aklıma 13 pro max geliyor.Mutfak şefim de yok nespressom da. Ulan ben fakirmişim ya
Demekki eniştenin ikna olmaya niyeti yok.Yükseltemiyorum işte
sallamayacaksa niye aliyoruzÖtüyor bide lütfen yemeğini salla diyordaha ne icatlar çıkaracaklar acaba
bende de yokÖfff sormaa gına geldii almayan bi allahın kulu kaldıysa oda benim herhalde diyorum hep
Temizlikte gözüme sokuyo biyanda bak doğru makine hep temizlik isterrbende de yoktemizligini ve yapacagim kus kadar yemegi dusununce bende vazgeciyorum
kardesiminkine baktim iyice inceledim karacanin var onda ...hadi onlar 2 kisi koca firini korletmeye degmezTemizlikte gözüme sokuyo biyanda bak doğru makine hep temizlik isterr
Evett 2 kisilik aslındaa bizde çok yagsız birsey yiyemeyiz 3 4 cesit yemekk yaparim hep iyi dedin bunu lazım olmadığı anlaşildıkardesiminkine baktim iyice inceledim karacanin var onda ...hadi onlar 2 kisi koca firini korletmeye degmez
birde o bana bir parca gosterdi bu zamanla degismesi gerekiyormus yipraniyormus dedi eeee dedim ne anlami kaldi sadece yagdan kar edeceksem
2 kiislik 3 kisilik aileler icin makul ama biz cok yiyenlere gore degil ayfer
evde kizartma yaparken koydeki ocak kizartmasinin tadini ozluyorum ben isine bak ayfer !!!Evett 2 kisilik aslındaa bizde çok yagsız birsey yiyemeyiz 3 4 cesit yemekk yaparim hep iyi dedin bunu lazım olmadığı anlaşildı