- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Bu ara aldım aldım robotu da sipariş ettim. Daha sonra mutfak şefi alacağımSenin airfryerın var bebeyim benim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ara aldım aldım robotu da sipariş ettim. Daha sonra mutfak şefi alacağımSenin airfryerın var bebeyim benim yok
Ooo zenginsinAl gitsin o zamanPara var ya. Hatta boş beleş insan olduğum için güne katıldım, sıra bendeydi. +5 binim var şu an hesaptaki dışında sjsjjsjs
Robot süpürgen de yok.Senin airfryerın var bebeyim benim yok
Sen o makinayı al hepsini severek içersinSadece latteyi severek içiyorum. Hatta bu aralar tükettiğim tek tatlı şey. Bunun için makine alır mı acaba mantıklı mı
Ama yokKocam almıyor değil alamıyorO asıl sana lazım.
Bak bende hiç biri yokBu ara aldım aldım robotu da sipariş ettim. Daha sonra mutfak şefi alacağım
Senin mutfak şefin yok mu git at kendini. (Sadece mutfak şefi vardır)Bu ara aldım aldım robotu da sipariş ettim. Daha sonra mutfak şefi alacağım
Canım ona sıra gelene kadar eksik çokOnlar bana lüksOnlar uygun ama nevoş. Farklı modelleri var seninde olur inşallah
Mutfak şefim de yok nespressom da. Ulan ben fakirmişim yaRobot süpürgen de yok.
Iphone u sat alBak bende hiç biri yok
Satıcaaam ama 14 ünü almak içinIphone u sat al
Sepete ekledim yılbaşını bekliyorumSenin mutfak şefin yok mu git at kendini. (Sadece mutfak şefi vardır)
Bendede yokk ama lezzetli olmuyomuş nevo yagsız falan güzel olmazki hiçbirşey bakteri üretiyomuş biyerde okudum iyi değelmişBir airfryerim bile yok
Ne bileyim kullanan herkes memnunBendede yokk ama lezzetli olmuyomuş nevo yagsız falan güzel olmazki hiçbirşey bakteri üretiyomuş biyerde okudum iyi değelmiş
Yok artıkSatıcaaam ama 14 ünü almak için
Hee yağsız severim diyorsan herşeye tam sana göre bi tiktokta gördüm biri demişti bazıları belki demiyo gerçeğiniNe bileyim kullanan herkes memnun
Ben zaten fırında az yağlı yaparım
Ben kullanıyorum. Gayet iyi pişiriyorBendede yokk ama lezzetli olmuyomuş nevo yagsız falan güzel olmazki hiçbirşey bakteri üretiyomuş biyerde okudum iyi değelmiş
Henüz kocamı manipüle edemedim, edeyimYok artık
Hee bilemedim bazı yerlerde iyi değel diyo cano yoksa bende alırdımda artık sıkıldım heryerde aiferyy görmektenn alasım gelmiyo artık soğuttular heptenBen kullanıyorum. Gayet iyi pişiriyor
50 bin küsür kız yazık günahHenüz kocamı manipüle edemedim, edeyim