- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.651
- 30
Hahahahaha gülee güleeeevde kizartma yaparken koydeki ocak kizartmasinin tadini ozluyorum ben isine bak ayfer !!!
Neseki pazar kahvaltısında bi güzel patates var bol yağda kızartırızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha gülee güleeeevde kizartma yaparken koydeki ocak kizartmasinin tadini ozluyorum ben isine bak ayfer !!!
SapşikTünaydın din din don dün dün
LimmmmmSapşik
Paketin yenilendi mi periskobalLimmmmm
Evet kuzuşkomm çok şükürPaketin yenilendi mi periskobal
Oooo süper çok sevindim periskom, dibine siyiricazEvet kuzuşkomm çok şükür
Kesinlikle limmmOooo süper çok sevindim periskom, dibine siyiricaz
Nisa bebisim nasıl yerim onuKesinlikle limmm
Köfte hazır mıEvet kuzuşkomm çok şükür
Nevos sen nerelerdesin kaç saattirKöfte hazır mı
Ben bakıyorum ama yazmıyorumNevos sen nerelerdesin kaç saattir
aşkomBen bakıyorum ama yazmıyorum
Sabah geç kalktım sonra oğlanın kursta toplantı vardı ona gittim. Yemek hazırlıyorum.
Seni gidi seni bende diyorum nevos yokBen bakıyorum ama yazmıyorum
Sabah geç kalktım sonra oğlanın kursta toplantı vardı ona gittim. Yemek hazırlıyorum.
İyi kuzum ama biraz üzgün iki gündür ananesi ve dayısı bizdeydiler azonce gittiler baya ağladıNisa bebisim nasıl yerim onu
Ay yok abla misafirlerim vardı vakit daha var nasılsa son güne kadar yolum açık beklemeyüüünnnKöfte hazır mı
Oyy benim piyemsesim kıyamam yaaaaaa ne kadar masum bu çocuklar tekrar yine kavuşursunuz inş üzülmesin öyle Sapşikİyi kuzum ama biraz üzgün iki gündür ananesi ve dayısı bizdeydiler azonce gittiler baya ağladı
Her zamanki halimiz bizim kuzu bu onlar gelir gitmesinler diye aglarbiz gideriz eve dönmeyelim diye aglar kime çektiyse ilk evlendigim zaman boyleydim benOyy benim piyemsesim kıyamam yaaaaaa ne kadar masum bu çocuklar tekrar yine kavuşursunuz inş üzülmesin öyle Sapşik
Aşkom nasıl oldun
Boş kalsamSeni gidi seni bende diyorum nevos yok