TamamAy yok abla misafirlerim vardıvakit daha var nasılsa son güne kadar yolum açık beklemeyüüünnn
Ana kız çok sapsiksiniz çünküHer zamanki halimiz bizim kuzu bu onlar gelir gitmesinler diye aglarbiz gideriz eve dönmeyelim diye aglar kime çektiyse ilk evlendigim zaman boyleydim ben
Amin kuzum
Yine durmuyorsun abla yaaBoş kalsam
Bu sıra akşamları yerli malı panosu hazırlıyorum. Bir öğretmen arkadaşım yardım istedi. Bana öğret dedi. Bende ben yaparım dedim. Ondan buraya takılamıyorum
Öğretmen öğret dedi heeBoş kalsam
Bu sıra akşamları yerli malı panosu hazırlıyorum. Bir öğretmen arkadaşım yardım istedi. Bana öğret dedi. Bende ben yaparım dedim. Ondan buraya takılamıyorum
Çok şükür aşkom, sen nasılsın?Aşkom nasıl oldun
Sağ ol canım benimYine durmuyorsun abla yaaöğretmen olmaliymissin sen
Üç boyutlu meyve yapmıştım üç yıl önceÖğretmen öğret dedi heeah nevos ahhh bende senin gibi hemen üzerime alır ben yaparım derdim
Çok yoğunum yine aşkomÇok şükür aşkom, sen nasılsın?
Allah kolaylık versin sana aşkom, işin zorÇok yoğunum yine aşkomYarını bir atlatırsam Birde iki cüz almıştım bir yandan onu okuyorum. Bu ay iki defa regl olunca bitiremedim
Yarına bitmesi lazım.
Sağ ol aşkomAllah kolaylık versin sana aşkom, işin zor
Sen her seyi halledersin aşkomSağ ol aşkom
Böyle olmasa kafama takacak çok şeyim olacakvarsın böyle olsun. Yoksa geliyorlar
Eğitim aşkı nevosum bilirimÜç boyutlu meyve yapmıştım üç yıl önceNasıl yapıldığını bilmiyormuş. Bende ben yaparım dedim.
Ben ona harf kalıbıda hazırlayıp götürdüm. Aslında çocuklarımla alakası olmayan bir okul tek amacım eğitime katkı
Aynen canım bu aşk bitmezEğitim aşkı nevosum bilirimama gerçekten çok zevkli bunu Yaşamayan bilemez terapi gibi
Çok merak ettim,aşırı güzel olmusturAynen canım bu aşk bitmez
Evet terapi gibi
Birde panoyu asarsam tamamdır
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom