- 21 Kasım 2017
- 27.517
- 120.224
Hahahahhahahaa bu neee Antep manileri gibi
gelsin yaa nevoş, her yarısmada 2-3 gidiyrdu bıldırım illa bundada gitsin gitmedi demeyızİstedim ama gelir mi bilmem
Demi yaHahahahhahahaa bu neee Antep manileri gibi
Aynen canımgelsin yaa nevoş, her yarısmada 2-3 gidiyrdu bıldırım illa bundada gitsin gitmedi demeyız
yoo öyle bişey yok
Çok sıkıntılı zamanlar geçirdim kolay değildi yaşadıklarım.Zormuş seninki abla.Benim oğlan 3,5 yaşında, hala kendimi hazır hissetmiyordum ikinciye. Böyle hamile kalmasam ikinciyi yapasım yoktu. İyi oldu bir bakıma. İstiyordum ama cesaret edemiyordum.
Eşimin halaları nişan yüzükleri takıldığında böyle maniler söylemeye başlamıştı. BURSA ŞOK.Demi ya
Okurken makamlı okudum
HAHAHAHAHAHAHAHSHSHSHSyoo öyle bişey yok
LilililililiEşimin halaları nişan yüzükleri takıldığında böyle maniler söylemeye başlamıştı. BURSA ŞOK.
Ne yapacaktınSon hafta bir sürpriz yapayım tarif yapıp katılayım dedim, sadece bu resmi çekebildim
Teşekkürler bebişimmmm
Yelpaze kebabı yapacaktım daha önce hiç yapılmamış diye. Belki tarif alırsam yapamazsam diye yazmadım.Yaptığım gün işim çıktı çekim yapamadım. Bilmiyorum belki bu tarifi kabul eder miydinNe yapacaktın
Rica ederim canım.Hamburger de sen de daha fazla oy alırsınız diye düşünmüştüm. Her kategoride yanıldığımı tarifler oluyor. Allahtan kalkanı tutturmuşum
Şu ekonomide cevap vermek güçŞimdi size 100 puanlık bir soru
Eyt çıktı ya , emekli olan çok olup kadrolar da boşalma olur mu
Biz de öyle ümit ediyoruzŞimdi size 100 puanlık bir soru
Eyt çıktı ya , emekli olan çok olup kadrolar da boşalma olur mu