- 28 Haziran 2011
- 59.256
- 149.531
Ah nazooomm atanmak çok zor kafayı yememe ramak kaldiHayırlısı Nevoşum. Bir de hayırlısıyla atanıp mesleğini eline alıp, hayatına yön verseydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah nazooomm atanmak çok zor kafayı yememe ramak kaldiHayırlısı Nevoşum. Bir de hayırlısıyla atanıp mesleğini eline alıp, hayatına yön verseydi
Doğum günün kutlu olsun Halecim,sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşların olsunTeşekkürler minikkkk
Hayırlı tezkerrleri olsun şimdiden,her yerde dalgalanan bayrağımız bizim vatanımızdır.Oğlum gitmedi askere. Eşim son hafta vazgeçip bedelliye başvurdu. Ben de şaşırdım bahsetmemişti bana öncesinde. Ne sevindim ne üzüldüm bu karara, karışık duygular içerisindeyim .
Öğretmenmi olacak oğlun,yoksa başka branştamı.Hayırlısı Nevoşum. Bir de hayırlısıyla atanıp mesleğini eline alıp, hayatına yön verseydi
Sağ ol bebişimYaaa canım gözünaydınn
Evet abla, daha diğer bebiş ile bir düzen oturtamadan bunu öğrendim ama kesin değil. Bugün tekrar kan vericem.Bebekmi geliyor yoksa hayırlısıyla gelsin çok sevindim
Aynen kuzu ya. Ben eşime hep dedim yapma etme diye çünkü ben emzirdiğim için ilaç içmiyordum, spiral de takmadım kanamayı arttırıyor diye. Eşim de klasik, emziriyorsun, süt korur, 3 sene olmadı Şimdi mi olacak kafasındaydı. Gördü ebesininkibi tersten.Korunma konusunda işi şansa bırakmamayı öğrenmiş olduk ikinci gebeliklerde. Geçmiş olsun, hayırlı olsun.
Öğretmen. Belki seçim nedeniyle fazla atama olur diye bir ümit var, hayırlısı.Öğretmenmi olacak oğlun,yoksa başka branştamı.
bende sana bayılıorumBayılıyorum bu sarkiyaaa hergun dinliyorum
hello bebeğimmmmmmmHellooo selamm bebekler
neyni kıskancım kız tenceresizBal0ncuk kiskanma beni artik tağammı
nie
Telefon numaranı ver
nedenAradığınız Jenna'ya şu an ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Hepsi olur inşallahHayırlısı Nevoşum. Bir de hayırlısıyla atanıp mesleğini eline alıp, hayatına yön verseydi
Hayırlısı olsun şimdiden,oğlunda daha çok küçük gerçide zor olur sizler içinde.Sağ ol bebişim
Evet abla, daha diğer bebiş ile bir düzen oturtamadan bunu öğrendim ama kesin değil. Bugün tekrar kan vericem.
Aynen kuzu ya. Ben eşime hep dedim yapma etme diye çünkü ben emzirdiğim için ilaç içmiyordum, spiral de takmadım kanamayı arttırıyor diye. Eşim de klasik, emziriyorsun, süt korur, 3 sene olmadı Şimdi mi olacak kafasındaydı. Gördü ebesininkibi tersten.
Hayırlısı olsun şimdiden,atanma zor işler zaten arkanda dayın varsa helede şimdikşlerden varsa işin kolay o zaman.Öğretmen. Belki seçim nedeniyle fazla atama olur diye bir ümit var, hayırlısı.
0ğlum 9 aylıkken ben de hamile kalmıştım. Çok üzülmüştüm oğlum uyumazdı, mızmızdı, yardım edenim yoktu, şuan ki şartları yoktu. Doğumdan sonra 4 saat yaşadı. Sonradan senelerce olmadı çocuğum doğumda yaşanan sorundan dolayı. Şimdi diyorum keşke yaşasaydı abisiyle arkadaş gibi büyürdüler. Birbirine destek olurdular.Sağ ol bebişim
Evet abla, daha diğer bebiş ile bir düzen oturtamadan bunu öğrendim ama kesin değil. Bugün tekrar kan vericem.
Aynen kuzu ya. Ben eşime hep dedim yapma etme diye çünkü ben emzirdiğim için ilaç içmiyordum, spiral de takmadım kanamayı arttırıyor diye. Eşim de klasik, emziriyorsun, süt korur, 3 sene olmadı Şimdi mi olacak kafasındaydı. Gördü ebesininkibi tersten.
Süt korumuyor kimseyi ya, delinin biri kuyuya taş atmış resmen.Sağ ol bebişim
En korktuğum şeydi 2.hamile kalmak zaten sıkıntılı yıllarım oldu kızımda,ameliyat olmuştu dkç vardı uzun süre onla uğraştık.Süt korumuyor kimseyi ya, delinin biri kuyuya taş atmış resmen.
İyiyim ben İyiyimbende sana bayılıorum
hello bebeğimmmmmmm
neyni kıskancım kız tenceresiz
nie
neden
Margaret Hale bana neden cvp atmıon yolarım seni
Her ayrıntıyı an be an haber vereceğimbende sana bayılıorum
hello bebeğimmmmmmm
nie
neden
Zormuş seninki abla. Benim oğlan 3,5 yaşında, hala kendimi hazır hissetmiyordum ikinciye. Böyle hamile kalmasam ikinciyi yapasım yoktu. İyi oldu bir bakıma. İstiyordum ama cesaret edemiyordum.En korktuğum şeydi 2.hamile kalmak zaten sıkıntılı yıllarım oldu kızımda,ameliyat olmuştu dkç vardı uzun süre onla uğraştık.
8 ay alçıda kaldı,gelde düşün 2.çocuğu şimdi,asla ve asla pişmanlık duymadım neden doğurmadım diye.
dedin ya bana gecenlerde seni cok kiskaniyorim diye hatirlamadin mibende sana bayılıorum
hello bebeğimmmmmmm
nie
neden
Teşekkürler Jennoşum.Doğum günün kutlu olsun güzel gadın Margaret Hale
İstedim ama gelir mi bilmemay hadi o zaman yeniden bildirim gitsinnn Nevreste nevos içimde kalmasın dıye tekrar bıldırım ıstermısın gitmiş olsun