Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler minikkkk
Doğum günün kutlu olsun Halecim,sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşların olsun :KK200: :KK60:
Oğlum gitmedi askere. Eşim son hafta vazgeçip bedelliye başvurdu. Ben de şaşırdım bahsetmemişti bana öncesinde. Ne sevindim ne üzüldüm bu karara, karışık duygular içerisindeyim . :confused:
Hayırlı tezkerrleri olsun şimdiden,her yerde dalgalanan bayrağımız En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE bizim vatanımızdır.

Yaaa canım gözünaydınn
Sağ ol bebişim 🙏🏻
Bebekmi geliyor yoksa hayırlısıyla gelsin çok sevindim :nazar::nazar:
Evet abla, daha diğer bebiş ile bir düzen oturtamadan bunu öğrendim ama kesin değil. Bugün tekrar kan vericem.
Korunma konusunda işi şansa bırakmamayı öğrenmiş olduk ikinci gebeliklerde. 🥹 Geçmiş olsun, hayırlı olsun. :ruh:
Aynen kuzu ya. Ben eşime hep dedim yapma etme diye çünkü ben emzirdiğim için ilaç içmiyordum, spiral de takmadım kanamayı arttırıyor diye. Eşim de klasik, emziriyorsun, süt korur, 3 sene olmadı Şimdi mi olacak kafasındaydı. Gördü ebesininkibi tersten.

Bayılıyorum bu sarkiyaaa hergun dinliyorum 🤣
bende sana bayılıorum :KK70:

Hellooo selamm bebekler🥳🥰🍒🍒🍒🍒😘
hello bebeğimmmmmmm
Bal0ncuk Bal0ncuk kiskanma beni artik tağammı :63:
neyni kıskancım kız tenceresiz :KK70:

🤣🤣

Telefon numaranı ver 🤣🤣
:110:nie

Aradığınız Jenna'ya şu an ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz :KK14:
neden :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

Margaret Hale Margaret Hale bana neden cvp atmıon yolarım seni

Sağ ol bebişim 🙏🏻

Evet abla, daha diğer bebiş ile bir düzen oturtamadan bunu öğrendim ama kesin değil. Bugün tekrar kan vericem.

Aynen kuzu ya. Ben eşime hep dedim yapma etme diye çünkü ben emzirdiğim için ilaç içmiyordum, spiral de takmadım kanamayı arttırıyor diye. Eşim de klasik, emziriyorsun, süt korur, 3 sene olmadı Şimdi mi olacak kafasındaydı. Gördü ebesininkibi tersten.
Hayırlısı olsun şimdiden,oğlunda daha çok küçük gerçide zor olur sizler içinde.
Emzirme hayatta korumuyor,keşke hap yada spiral filan taktırsaydın daha rahat ederdin.
Öğretmen. Belki seçim nedeniyle fazla atama olur diye bir ümit var, hayırlısı.
Hayırlısı olsun şimdiden,atanma zor işler zaten arkanda dayın varsa helede şimdikşlerden varsa işin kolay o zaman.

Sağ ol bebişim 🙏🏻

0ğlum 9 aylıkken ben de hamile kalmıştım. Çok üzülmüştüm oğlum uyumazdı, mızmızdı, yardım edenim yoktu, şuan ki şartları yoktu. Doğumdan sonra 4 saat yaşadı. Sonradan senelerce olmadı çocuğum doğumda yaşanan sorundan dolayı. Şimdi diyorum keşke yaşasaydı abisiyle arkadaş gibi büyürdüler. Birbirine destek olurdular.

Sağ ol bebişim 🙏🏻

Süt korumuyor kimseyi ya, delinin biri kuyuya taş atmış resmen. 😁

Süt korumuyor kimseyi ya, delinin biri kuyuya taş atmış resmen. 😁
En korktuğum şeydi 2.hamile kalmak zaten sıkıntılı yıllarım oldu kızımda,ameliyat olmuştu dkç vardı uzun süre onla uğraştık.
8 ay alçıda kaldı,gelde düşün 2.çocuğu şimdi,asla ve asla pişmanlık duymadım neden doğurmadım diye.

En korktuğum şeydi 2.hamile kalmak zaten sıkıntılı yıllarım oldu kızımda,ameliyat olmuştu dkç vardı uzun süre onla uğraştık.
8 ay alçıda kaldı,gelde düşün 2.çocuğu şimdi,asla ve asla pişmanlık duymadım neden doğurmadım diye.
Zormuş seninki abla. 🥺 Benim oğlan 3,5 yaşında, hala kendimi hazır hissetmiyordum ikinciye. Böyle hamile kalmasam ikinciyi yapasım yoktu. İyi oldu bir bakıma. İstiyordum ama cesaret edemiyordum.

Margaret Hale Margaret Hale 🤩😁🎂🎊🎉🎈
8f0b282820c0cbae0e42b65a581c004d.jpg

X