Ki zaten insanlar emekli olmak istemiyo biliyorum kuzuŞu ekonomide cevap vermek güç
Umudum yok ama soruyorum nazomBiz de öyle ümit ediyoruz
Ederdim tabi kiYelpaze kebabı yapacaktım daha önce hiç yapılmamış diye. Belki tarif alırsam yapamazsam diye yazmadım.Yaptığım gün işim çıktı çekim yapamadım. Bilmiyorum belki bu tarifi kabul eder miydin
sana sevibommmmmmmmmmmmmmmİyiyim ben İyiyim
sözmüHer ayrıntıyı an be an haber vereceğim
hee kv öldü diededin ya bana gecenlerde seni cok kiskaniyorim diye hatirlamadin mi
Şu şartlarda emekliolmak isteyen kaç kişi vardır acaba,biraz zor gibi be çicemmmŞimdi size 100 puanlık bir soru
Eyt çıktı ya , emekli olan çok olup kadrolar da boşalma olur mu
Benim var biraz umudumUmudum yok ama soruyorum nazom
İnşallah Nevoş, müsait olursam olabilir.Katılım azdı o zaman destek olayım dedim, kızlar son anlara bırakmışlarEderdim tabi ki
Hayırlısı olsun bu ay katılırsın
Doğum günün kutlu olsun küçük ve zararsız bir kıızzTeşekkürler bebişimmmm
Bencede gül goncamŞu şartlarda emekliolmak isteyen kaç kişi vardır acaba,biraz zor gibi be çicemmm
Maaşı düşecek birde.Bencede gül goncam
Ben de seni seviyorum
esim maas 3 te biri olacak ueter mi diye dusunuyor kara karaŞu şartlarda emekliolmak isteyen kaç kişi vardır acaba,biraz zor gibi be çicemmm
söz diilse virmem
Hayatta yetmez şartlar belli ülkede.esim maas 3 te biri olacak ueter mi diye dusunuyor kara kara
Vermezsen vermesöz diilse virmem
Yaaa teşekkür ederimmmmHerkesin göz ve damak zevki faklı oluyor doğal olarak Oylar aşağı yukarı tahmin ettiğim gibi. Ama size o Urfa nin kokusunu duyurabilmek isterdim
YalnızOriana söylemeden geçemeyeceğim ilk günden beri tarifin favorimdi. Ellerine sağlık
Hezimet mi istiyorsun Pari’m?Haniiiy 2. Bildirim gelmemiiiiş