- 20 Mart 2008
- 140.483
- 210.330
- 60
Sende iyiki varsın yasocum sağolİyi ki varsınız
Hadi sağlıkla inşallah ablam
Yeni yıla dişsiz gireceksin ama
ESKİ NEŞENİ İSTİORUZ NEREDE ACABABuyrun benim
Ayy dimi ne üzülmüştüm halbuki geleceği görememişim kuzucumEvet hamburgeri kaptırdıgın için çok üzülmüştün
Tebrikler bebeyim
Bayılıyorum bu sarkiyaaa hergun dinliyorumgitme burdaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen olmadan ben asla yaşayamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Teşekkürler minikkkkben neler okudumdeynepnaz oglun askere mi gitti
Margaret Hale dogum gunun kutlu olsun
yasminsay
Bal0ncuk kiskanma beni artik tağammı
Oğlum gitmedi askere. Eşim son hafta vazgeçip bedelliye başvurdu. Ben de şaşırdım bahsetmemişti bana öncesinde. Ne sevindim ne üzüldüm bu karara, karışık duygular içerisindeyim .ben neler okudumdeynepnaz oglun askere mi gitti
Margaret Hale dogum gunun kutlu olsun
yasminsay
Bal0ncuk kiskanma beni artik tağammı
Yaaaaaaaaaaa sevinmissindir kiiiiOğlum gitmedi askere. Eşim son hafta vazgeçip bedelliye başvurdu. Ben de şaşırdım bahsetmemişti bana öncesinde. Ne sevindim ne üzüldüm bu karara, karışık duygular içerisindeyim .
Aradığınız Jenna'ya şu an ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyinizESKİ NEŞENİ İSTİORUZ NEREDE ACABA
BULALIM GİDİP
Günlerce gidecek diye gizli gizli ağlamıştım. Başvurudan gelince dayanamadım sarılıp ağladım. Oğlum da şaşırdı neden ağlıyorsun diye.Yaaaaaaaaaaa sevinmissindir kiiii
Yaaaa nazoommm kıyamam sanaGünlerce gidecek diye gizli gizli ağlamıştım. Başvurudan gelince dayanamadım sarılıp ağladım. Oğlum da şaşırdı neden ağlıyorsun diye.
Daha iyi olduOğlum gitmedi askere. Eşim son hafta vazgeçip bedelliye başvurdu. Ben de şaşırdım bahsetmemişti bana öncesinde. Ne sevindim ne üzüldüm bu karara, karışık duygular içerisindeyim .
Hayırlısı olsun inşallah Deynep’imOğlum gitmedi askere. Eşim son hafta vazgeçip bedelliye başvurdu. Ben de şaşırdım bahsetmemişti bana öncesinde. Ne sevindim ne üzüldüm bu karara, karışık duygular içerisindeyim .
Hayırlısı Nevoşum. Bir de hayırlısıyla atanıp mesleğini eline alıp, hayatına yön verseydiDaha iyi oldu