- 20 Mart 2008
- 140.483
- 210.324
- 60
Mutlu yıllar cancazimmm,iyi eğlencelerSelamlar gençler,yarın olmayabilirim sabah hastane işim var,akşamda çocuklar gelecek ya,fırsat bulursam gelmeye çalışırım.
Şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum,güzel bir yıl olsun hepimize,sağlıcakla huzurla dolu nice yıllara.
Kesınlessın ıstıyorum yasom bellı de olmaz yasom one gecerım belkiHezimet mi istiyorsun Pari’m?
Bence ihtimal var kuzuKesınlessın ıstıyorum yasom bellı de olmaz yasom one gecerım belki
Seninde yenı yılın sımdıden kutlu olsun abla happy neeew yeeearSelamlar gençler,yarın olmayabilirim sabah hastane işim var,akşamda çocuklar gelecek ya,fırsat bulursam gelmeye çalışırım.
Şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum,güzel bir yıl olsun hepimize,sağlıcakla huzurla dolu nice yıllara.
Sacmalamaa sosyom ben ıcımde kalmasın ıstıyorum sadeceBence ihtimal var kuzu
Oyy benim kuzumun içinde kalmasinSacmalamaa sosyom ben ıcımde kalmasın ıstıyorum sadece
Hayır daha çok oy almak istiyoruz yoksa birinci değişmezSacmalamaa sosyom ben ıcımde kalmasın ıstıyorum sadece
Benim oğlan ilk üçü bildiYaaa teşekkür ederimmmm
Mutlu yıllar ablacımSelamlar gençler,yarın olmayabilirim sabah hastane işim var,akşamda çocuklar gelecek ya,fırsat bulursam gelmeye çalışırım.
Aynen nevos eskılerde 200 kusur oluyordu en az oy sımdı 100 de kalındı baksana bı ses gitsin maksatHayır daha çok oy almak istiyoruz yoksa birinci değişmez
Aynen canımAynen nevos eskılerde 200 kusur oluyordu en az oy sımdı 100 de kalındı baksana bı ses gitsin maksat
Dur o zaman sen soyledıysen kazen abiye bide ben etıket yapayım destek olsun sana nevosİsteyin
Ahhh canım benimm olsun onun gönlünün birincisi olmakta güzelBenim oğlan ilk üçü bildi
Ama seni birinci yapmıştı
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor harika bir uğraş bende severim ahşap candırBen bu sıra ahşap kursuna gidiyorum. Orada pek net çekmiyor. Bakın neler yapıyorum. Ama son rötüşleri yapılmadıEki Görüntüle 3184189 Eki Görüntüle 3184190 Eki Görüntüle 3184191 Eki Görüntüle 3184193
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık çok güzel görünüyor harika bir uğraş bende severim ahşap candırYıllar önce Annemin yapıp verdiği bir ahşap tepsim var