Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
Canım benim ağrılar üç dört aydır hiç kesilmiyor.Eşime de söylüyorum. Ağrım olmaması için dışarı çıkmamam, iş yapmamam koltukta yatakta hep yatmak lazım😁Bu mümkün değil bu sefer aklım uçacak🤣
Hay Allahim bir tabir varya aşağıya tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık diye tamda öyle ☹️ Allahim güç kuvvet versin şifa versin abla 🤲 kocaman sarilcam gelllll:KK74::KK60:

Aynen canım ben boş duran biri değilim.
Herkes sanıyor ben iyiyim dolanıyorum. Dışarı çıkmazsam hasta olurum🤷Topluma girmezsem bu hastalık depresyona sokuyor🤷
Ama benim şu sıra bu hastalık önceliğim değil😏
Yok canım artık iyice ilerlemiş yaşta geçti veremiyorum. Hiç bu kadar direnmemişti.
Nevoşcum canım benim,biliyorsun bende öyleydim sosyal hayatım yoktu,hep evdeydim hele ki şu son 2 seneede çok kilo almıştım kıyafetlerle savaş veriyordum resmen.
Sonra dedim bu böyle olmayacak diyete başladım 7 ayda 16 liko verdim,ben verdiysem sende çok rahat verebilirsin bunu.
Meşhur kahvemle başladım yediklerime dikakt ettim bu arada,senin en büyük şansın menapoz derdi yok,br adım atarsan inan ki verirsin sende.:KK74:

Çok merak ettik,hep iyi ol cancağızım :KK16: :KK60: Hayır, daha belli olmadı sonuçlar, 10 gün kadar bekleyeceğim.
Bir 📱 uzağınızdayım Cancağzım, biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz apartmanca. Tüm koşturma şehzade ve bende oluyor mecburen.
Misâl Kv’yi hastaneye bıraktık şimdi, anjiyo diyecek doktoru büyük ihtimalle.
Bana da bugüne randevu verilince işler biraz karıştı, öğlene doğru da ben gideceğim.

Hayırlısı Cancağzım, içini ferah tut. :KK60: :KK74:

Bir 📱 uzağınızdayım Cancağzım, biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz apartmanca. Tüm koşturma şehzade ve bende oluyor mecburen.
Misâl Kv’yi hastaneye bıraktık şimdi, anjiyo diyecek doktoru büyük ihtimalle.
Bana da bugüne randevu verilince işler biraz karıştı, öğlene doğru da ben gideceğim.

Hayırlısı Cancağzım, içini ferah tut. :KK60: :KK74:
Tamamdır cancağızım, Allah yardımcınız olsun ,sen de biliyorsun ki 7/24 ne zaman istersen yazabilirsin :KK60:

Canlar iyiyim ve dur otur dinlen yok bende.🤷🏻‍♀️

Hastaneden haber geldi dün, bugün hastaneye gideceğim.🤲🏻

Sizler nasılsınız? 😍😘

Cancağzım, sonuçların çıktı mı?🤗🥰
Yasocum nasılsın nasıl gidiyor başlanacakmı tedaviye. :KK200:
Günaydın yasom :KK200:
Çok merak ettik,hep iyi ol cancağızım :KK16: :KK60: Hayır, daha belli olmadı sonuçlar, 10 gün kadar bekleyeceğim.
Şekercim sen nasıl oldun güzel sonuçların gelsin seninde :KK200:
Günaydın kuzular 🤩😘
Günaydın pericim :KK200:

Yasocum nasılsın nasıl gidiyor başlanacakmı tedaviye. :KK200:

Günaydın yasom :KK200:

Şekercim sen nasıl oldun güzel sonuçların gelsin seninde :KK200:

Günaydın pericim :KK200:
Çok şükür iyiyim ablacım🤲🏻😍
Başlanacak mı bilmiyorum, dün aradılar bugün için randevu oluşturmuşlar 11:45’e. Gidince öğreneceğim inşallah.🤗😍🥰

Sen nasılsın ablam?😘🥰🤗

X