- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar ellerine sağlık olsun mutlaka güzel olmuşturGunaydinnnn tarifim geliyor bugun. Cekimlerim guzel olmadi aceleye geldi biraz ama bu aylik affedinn
Teşekkürler ablacimm, tadi guzeldi ama istedigim gibi cekim yapamadim bu seferGünaydınlar ellerine sağlık olsun mutlaka güzel olmuştur
Abla benim Tiroid hiç çalışmıyor. Birde çok sıkı diyet yapamam. Bir sürü hastalık var bağışıklığı düşmemesi lazım. Az yiyorum ama oda işe yaramıyor.Troidlerde sorun olunca verilmiyor tabi,ağırmı çalışıyor sende bu durum,sen önceden hep veriyordun zaten biliyorum onu çokta güzel vermiştin yani.
Sağlık problemi olunca bazen böyle elin kolun bağlı kalıyorsun, ide çok yiyen biriside değilsin yani.
Şu an 4 kiloya yaklaştı aldım,vermem lazım onuda.
Nasılsın ablamGünaydınlarrrr
Troid için ilaç filan kullanıyorsun demi,onlar en azından çalışmasına destek oluyor.Abla benim Tiroid hiç çalışmıyor. Birde çok sıkı diyet yapamam. Bir sürü hastalık var bağışıklığı düşmemesi lazım. Az yiyorum ama oda işe yaramıyor.
Tabi iki defa mezun oldum kk da
Hemde o sıralar birinde 57-58 diğerinde 60 kiloydum. Bu son hastalık sonrası takıldım. Çok değil 5-6 versem yeter. Ama kime söylesem kızıyor. Bağışıklığınlacsavaşıyorsun birde onu daha mı düşüreceksin diyorlar.
Akşam 7 ya da 8 sabah 11 arası yemiyorum zaten. Gündüzde genelde iki öğünAkşam balık, salata yedim mesela
İyiyim da yanaklar fena şiş şu anda.Nasılsın ablam
Aaa neden geçmiş olsunnİyiyim da yanaklar fena şiş şu anda.
Diş operasyonu oldum 2 gün önce,çekimler implant kemik grefti filan yapıldı üstte diş yok şu anda.Aaa neden geçmiş olsunn
EN kötüsü diş geçmiş olsunnDiş operasyonu oldum 2 gün önce,çekimler implant kemik grefti filan yapıldı üstte diş yok şu anda.
Çok sağol sıkıntısı çok fazla oluyor.EN kötüsü diş geçmiş olsunn
Allah yardımcın olsun yasocan,güzel haberlerini bekliyoruz inş işin rast gitsinHastaneden haber geldi dün, bugün hastaneye gideceğim.
Sana da geçmiş olsun şekerciğim inşallah inşallahBende şişlik durumları var kopres yapıyorum hala epey şişti yani.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah öyle olacak zaten şekercim
Abla 150 mcg kullanıyorum buna rağmen arada gidiyorum tiroid 5.5 falan oluyor değeriilaç dozum çok yüksekÇoğunluk 25-50 kullanıyor.Troid için ilaç filan kullanıyorsun demi,onlar en azından çalışmasına destek oluyor.
Çalışmadığı için veremiyorsun tabi,biliyorum o dönemlerde çok güzel veriyordun kilonuda.
Bağışıklık çalışması lazım ki daha dirençli olabilirsin
Akşam menün gayet güzelmiş hemde sağlıklı yani.
Olmazmı yeme içme bileeÇok sağol sıkıntısı çok fazla oluyor.
Allah razı olsun CanomAllah yolunuzu açık etsin inşallah. Hayırlı haberlerini alalım
Çok sağol şekercimSana da geçmiş olsun şekerciğim inşallah inşallah
Değerleri bilmediğim için bişi diyemiyorumdoktor ona göre veriyordur mutlaka o miktarda çalışması içindir kesin.Abla 150 mcg kullanıyorum buna rağmen arada gidiyorum tiroid 5.5 falan oluyor değeriilaç dozum çok yüksekÇoğunluk 25-50 kullanıyor.
Ayneen çay ve büsküvi kahvaltı olarak,çorba içiyorum birde.Olmazmı yeme içme bilee
Ama çalıştırıyor ablaÇok sağol şekercim
Değerleri bilmediğim için bişi diyemiyorumdoktor ona göre veriyordur mutlaka o miktarda çalışması içindir kesin.
Ayneen çay ve büsküvi kahvaltı olarak,çorba içiyorum birde.
Çok sağol şekercim
Değerleri bilmediğim için bişi diyemiyorumdoktor ona göre veriyordur mutlaka o miktarda çalışması içindir kesin.
Ayneen çay ve büsküvi kahvaltı olarak,çorba içiyorum birde.