- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.145
e nabıza geç düşüyor da halk sağlığı yönetim sistemi var. oradan baktırıcam arkadaşa.Gece kim bekleyecek sonucu, sabah anca bakarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e nabıza geç düşüyor da halk sağlığı yönetim sistemi var. oradan baktırıcam arkadaşa.Gece kim bekleyecek sonucu, sabah anca bakarsın
Gitmemek lazımda ailelere söz anlatamıyorsun işte.Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim
Deme öyle sakın .valla filizim moralim acayip kötü. kendimi geçtim, dün annem babam bana geldi. aşılarını da çarşamba günü oldular. hiçbir koruyuculuğu yok yani şu an. eğer onlar + çıkarsa vicdan azabından ölürüm.
Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim
ah bilseydik... ben kaynanam kaynatam orada olacak sandım sadece. yengelerden kuzenlerden haberimiz yoktu.Keşke onlarında geleceklerini deselermiş ya gitmezdiniz yani,bu kadar insan evde olmamalı neden bu kadar ısrar anlamam.
Şu anda sakin olup, sonucu beklemekten başka çaren yokvalla filizim moralim acayip kötü. kendimi geçtim, dün annem babam bana geldi. aşılarını da çarşamba günü oldular. hiçbir koruyuculuğu yok yani şu an. eğer onlar + çıkarsa vicdan azabından ölürüm.
Haber vermedilermi onlarda gelecek diye.
ah bilseydik... ben kaynanam kaynatam orada olacak sandım sadece. yengelerden kuzenlerden haberimiz yoktu.
araba bende. anca akşama ya da yarına yaptırır. o da beni bekler bence. ben çıkarsam yaptırır.Şu anda sakin olup, sonucu beklemekten başka çaren yok
Enişte de gidip test yaptırsın, temaslı olduğunu da eklesin.
ÇookKeşke onlarında geleceklerini deselermiş ya gitmezdiniz yani,bu kadar insan evde olmamalı neden bu kadar ısrar anlamam.
Çıbıhh fena demi
hayırHaber vermedilermi onlarda gelecek diye.
kuzumm
Tahmin ediyorum vallah .
Sadece temas kahve fincaninda varvalla filizim moralim acayip kötü. kendimi geçtim, dün annem babam bana geldi. aşılarını da çarşamba günü oldular. hiçbir koruyuculuğu yok yani şu an. eğer onlar + çıkarsa vicdan azabından ölürüm.
Baş hatalı onlar.
Haberdar et bizie nabıza geç düşüyor da halk sağlığı yönetim sistemi var. oradan baktırıcam arkadaşa.
Ablamkuzumm
Tahmin ediyorum vallah .
Dediğin gibi sadece fincan sapına elledilerse, fazla virüse maruz kalacağını düşünmüyorum. Ama bilemeyizSadece temas kahve fincaninda var
Ama elini yikadiysan sorun yokturyaaa kötü dusunme bidaha kesinlikle uzak dur kendinizi bòyle koruyamazsiniz maaa aileee orda bide evde biz artik cenazeye bile gitmezken kuzum sen bide işede gidiyosun dikkat et
Aynen insallah bisey cikmaz gitmicez gezmicez kendimizi düsuncez artik kimseyi degilDediğin gibi sadece fincan sapına elledilerse, fazla virüse maruz kalacağını düşünmüyorum. Ama bilemeyiz
Bende bugün cenazeye gittim ama uzaktan herkesi gördüm. Zaten burada cenazeler sokakta, evlerde tutulması ve oturulması yasak, polisler bekliyorAynen insallah bisey cikmaz gitmicez gezmicez kendimizi düsuncez artik kimseyi degil
asıl biz onlar için tehlikeyiz. ben her gün işteyim. envai çeşit insan geliyor. kaymakamlıkta kaç kişi + çıktı. eşim her gün okulda. orada da habire ya öğrenci ya öğretmen + çıkıyor. bunu onlara da anlatıyoruz ama şaka sanıyorlar. ciddiye almıyorlar.Sadece temas kahve fincaninda var
Ama elini yikadiysan sorun yokturyaaa kötü dusunme bidaha kesinlikle uzak dur kendinizi bòyle koruyamazsiniz maaa aileee orda bide evde biz artik cenazeye bile gitmezken kuzum sen bide işede gidiyosun dikkat et
Ne oluyor diye çözmeye çalışıyorum fülüzüm