Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim🤷🏻‍♀️
Gitmemek lazımda ailelere söz anlatamıyorsun işte.
valla filizim moralim acayip kötü. kendimi geçtim, dün annem babam bana geldi. aşılarını da çarşamba günü oldular. hiçbir koruyuculuğu yok yani şu an. eğer onlar + çıkarsa vicdan azabından ölürüm.
Deme öyle sakın .

valla filizim moralim acayip kötü. kendimi geçtim, dün annem babam bana geldi. aşılarını da çarşamba günü oldular. hiçbir koruyuculuğu yok yani şu an. eğer onlar + çıkarsa vicdan azabından ölürüm.
Şu anda sakin olup, sonucu beklemekten başka çaren yok🤷🏻‍♀️
Enişte de gidip test yaptırsın, temaslı olduğunu da eklesin.

c0312.gif

Sadece temas kahve fincaninda var🤭
Ama elini yikadiysan sorun yokturyaaa kötü dusunme bidaha kesinlikle uzak dur kendinizi bòyle koruyamazsiniz maaa aileee orda bide evde biz artik cenazeye bile gitmezken kuzum sen bide işede gidiyosun dikkat et

Ama elini yikadiysan sorun yokturyaaa kötü dusunme bidaha kesinlikle uzak dur kendinizi bòyle koruyamazsiniz maaa aileee orda bide evde biz artik cenazeye bile gitmezken kuzum sen bide işede gidiyosun dikkat et
Dediğin gibi sadece fincan sapına elledilerse, fazla virüse maruz kalacağını düşünmüyorum. Ama bilemeyiz 🤷🏻‍♀️

Aynen insallah bisey cikmaz gitmicez gezmicez kendimizi düsuncez artik kimseyi degil🤦‍♀️
Bende bugün cenazeye gittim ama uzaktan herkesi gördüm. Zaten burada cenazeler sokakta, evlerde tutulması ve oturulması yasak, polisler bekliyor🤷🏻‍♀️
Teyzelerimi ve kuzenlerimi gördüm, fakat herkes mesafeli. 🤷🏻‍♀️

asıl biz onlar için tehlikeyiz. ben her gün işteyim. envai çeşit insan geliyor. kaymakamlıkta kaç kişi + çıktı. eşim her gün okulda. orada da habire ya öğrenci ya öğretmen + çıkıyor. bunu onlara da anlatıyoruz ama şaka sanıyorlar. ciddiye almıyorlar.

maskeyi tüm gün takıyorum. ellerim yıkamaktan çatlak çatlak oldu artık. eve gidince her gün duş alıyoruz. kıyafetleri ya yıkıyoruz ya havalandırıyoruz. dolaba bile koymuyorum üstümden çıkanı. telefonları günde en az 5 kez siliyoruz zaten. bu kadar tedbire + pozitif çıkarsam gerçekten büyük hüsran...

pazartesi gittiğimizde de uzak oturduk hep. kimisi mutfakta oturdu, kimisi anneanne yanındaydı. ben + çıkan kuzenle aynı koltukta bile oturmadım ama ah o kahve fincanı. :olamaz: içme işte di mi. ayıpsa ayıp anasını satiiimm. sormadan önüme koyuyosa bu onun da ayıbı.

X