Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulursun sen gorduk starbucksını ablaa cok guzeldiİnşallah paricim sunum örnekleri baıyorum bende
Ay inşllah bısey cıkmaz kuzucummhaber ver bize dekuzum hiçbir belirtim yok çok şükür. bugün iş yerinde genel test yapacaklar, onu bekliyorum.
Ne zaman belli olacak sonuçlar,inşallah negatif çıkacak.evet, yaptırdım. heyecanlı bekleyiş başladı.
Bencede inşallahNe zaman belli olacak sonuçlar,inşallah negatif çıkacak.
Genelde hep aynı zaten,bakır tabaklardan olsa süper olcakta oda yok ki bende.Bulursun sen gorduk starbucksını ablaa cok guzeldi
Aynen iyi çıkacak sonuçları .Bencede inşallah
Ay inşllah bısey cıkmaz kuzucummhaber ver bize de
inşallah canlarım, saat vermediler ama herkese yaptıkları için geç çıkabilir.Ne zaman belli olacak sonuçlar,inşallah negatif çıkacak.
Ancak belli olur sonuçlarıda,haber ver olurmu belli olunca.inşallah canlarım, saat vermediler ama herkese yaptıkları için geç çıkabilir.
tamam ablacımAncak belli olur sonuçlarıda,haber ver olurmu belli olunca.
Hayırlı haberlerin olsuntamam ablacım
İyiyim canım,sen nasılsın ?Cennaaam nasılsınn
Yağmur varmış ,kaçamamış
Yaa,sen de birlikte mi takıldın yoksa?gençler moralim çok bozuk. diğer kuzen de pozitif çıktı. haberini aldık 2 dk önce. çıldırcam.
Guzel haberler verirsin insallahinşallah canlarım, saat vermediler ama herkese yaptıkları için geç çıkabilir.
Hep beraber olduğunuz kişilermi bunlarda.gençler moralim çok bozuk. diğer kuzen de pozitif çıktı. haberini aldık 2 dk önce. çıldırcam.
Sakin ol canım, test yapıldı mı size bugün?göğsüm daralıyor düşündükçe