- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Abla bosver cok kotu heleki bu zaman agirlasmis vakalar 180 olmus dün nerdeyseBiz bile gitmiyoruz k.valideye geçen hafta sonu bir uğradık o kadar,birde tek bşına evde yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla bosver cok kotu heleki bu zaman agirlasmis vakalar 180 olmus dün nerdeyseBiz bile gitmiyoruz k.valideye geçen hafta sonu bir uğradık o kadar,birde tek bşına evde yani.
Çok şükür ablacım iyi ol her daim olalım hep birlikte inşallahBende iyiyim kuzum sağol
Neyyyy 40 kişimianneanne ölecek gelin görün dediler, 40 kişi gitmişiz aynı anda. anneanne de turp gibi maşallah.
o kadar da değil de yani kadın yemek yemiyormuş. yemeyince kilo vermiş, yüzü gözü çökmüş ama hafızası yerinde yani. serumla 3-5 gün beslense toplar bence kendini.Ayşo yaaa sizi gömer desene
abla ben pek bilmiyorum ama klasik ihtiyar hastalıkları işte. zaten yatıyordu 2 senedir. felç bi şey yok ama. bi gün düştü. bi daha da korktu kalkmadı. beni baksınlar mantığı ile 2 senedir yatıyor sadece.Eşinin nenesi demi,varmı öyle bir hasatalığı filnda çağırdılaröyle.
Kul hakkına girerlerse böyle olur işte.Abla bosver cok kotu heleki bu zaman agirlasmis vakalar 180 olmus dün nerdeyse
Valla sinirden gülüyorum simdi kara kara düsünuyo baksanaNeyyyy 40 kişimi
lafın gelişiNeyyyy 40 kişimi
Kaç yaşında bu nene,hasta olması gayet normal bide yataktan çıkmıyorsa daha vahim yanında kimse varmı peki.o kadar da değil de yani kadın yemek yemiyormuş. yemeyince kilo vermiş, yüzü gözü çökmüş ama hafızası yerinde yani. serumla 3-5 gün beslense toplar bence kendini.
abla ben pek bilmiyorum ama klasik ihtiyar hastalıkları işte. zaten yatıyordu 2 senedir. felç bi şey yok ama. bi gün düştü. bi daha da korktu kalkmadı. beni baksınlar mantığı ile 2 senedir yatıyor sadece.
Benim babannemde oyleydi babami gömdu 60yasinda kendi 95yasina kadar yasadi ahla vahlaKaç yaşında bu nene,hasta olması gayet normal bide yataktan çıkmıyorsa daha vahim yanında kimse varmı peki.
85 var sanırım. var. dayı yenge bakıyor.Kaç yaşında bu nene,hasta olması gayet normal bide yataktan çıkmıyorsa daha vahim yanında kimse varmı peki.
Vahim resmen ya arkadaş çağırmayacan kimseyi ha vefat olur anlarım ama bu kadın sağlammış baksana .Valla sinirden gülüyorum simdi kara kara düsünuyo baksana
15kişi kesim vardır herhalde.lafın gelişi
12 saydımVahim resmen ya arkadaş çağırmayacan kimseyi ha vefat olur anlarım ama bu kadın sağlammış baksana .
15kişi kesim vardır herhalde.
Var böyle çok uzun yaşayanlarda.Benim babannemde oyleydi babami gömdu 60yasinda kendi 95yasina kadar yasadi ahla vahla
En azından birileri var yanında.85 var sanırım. var. dayı yenge bakıyor.
Gene yaklaşmışım sayıya12 saydım
Üzülme beynini boşalt pozitif yolla bisey cikmaz insallah dua et edelim yoktur bisey12 saydım
+ yolluyorum inşallah - olarak geri dönerÜzülme beynini boşalt pozitif yolla bisey cikmaz insallah dua et edelim yoktur bisey
Görüşürüz ayşo ..neyse hadi ben kaçtım. haberleşiriz yine canlarım. öptüm sizi.
Denk gelemedikBende iyiyim cennammm