- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malum mu oluyor sabi’yeBenim kız nediyo kendi kendine bebegiyle konusuyo bebegim benim elim kasiniyo para gelicek paraaaa
Aman anasida 2kilo hamsi görmüstü ruyasinda gelmedi para falanMalum mu oluyor sabi’ye
Test yapmışlar bugün sonuçları bekliyorlar.Sakin ol canım, test yapıldı mı size bugün?
Nerden öğrenmiş onu öylee yaaBenim kız nediyo kendi kendine bebegiyle konusuyo bebegim benim elim kasiniyo para gelicek paraaaa
Abla inan ben boyle seyler bile demem evdeTest yapmışlar bugün sonuçları bekliyorlar.
Nerden öğrenmiş onu öylee yaa
Bizimkide ben çok şey biliyom diyormuş neyi biliyorsa artık
Hamsi görünce paramı geliyor yoksaAman anasida 2kilo hamsi görmüstü ruyasinda gelmedi para falan
Mal zengini olacaksın senAman anasida 2kilo hamsi görmüstü ruyasinda gelmedi para falan
Nebilim balik para kismet falan derlerHamsi görünce paramı geliyor yoksa
Yaa,sen de birlikte mi takıldın yoksa?
ya biz pazartesi anneanneyi görmeye gittik. hani ölecek gibi, gelin son kez görün dediler. neyse bi gittik, 2 yenge, 4 kuzen, kaynım, kaynanam, kaynatam, dayı herkes orada. biz bilmiyorduk bu kadar kalabalık olduklarını. 2 maskeyle oturdum ben. eşim de hiç çıkarmadı maskesini kalın maske takmıştı. siz de takın maskenizi dedi eşim de olmaz bi şey, kimse hasta değil deyip takmadılar. neyse bi ara kahve koydular önümüze. sormadan, zorla, emrivaki. ayıp olmasın diye 2 fırt içtim. 3.yü çekmeden gittim döktüm kimse görmeden. kahveyi içerken içmediğim zamanda da maskem yine yüzümdeydi. yani yudumladığım zaman maske yoktu sadece. gel gelelim kahveyi yapan kuzen pozitif. kardeşi de pozitif çıkmış bugün. bizden önce eşimin teyzeleri ziyarete gitmiş. teyze de pozitif çıkmış. bugün dayı, yenge ve anneanneye de test yapmışlar. sonuçlar akşama çıkacakmış.Hep beraber olduğunuz kişilermi bunlarda.
Olacam olacam öbür taraftaMal zengini olacaksın sen
Sabret
Yapılacağını söylemişti de, çıbıh beynine ulaştı mı, onu merak ettimTest yapmışlar bugün sonuçları bekliyorlar.
Nerden öğrenmiş onu öylee yaa
Bizimkide ben çok şey biliyom diyormuş neyi biliyorsa artık
inşallah kuzum.alsem Insallah sonuclar iyi ćikar
1 saat kadar önce yaptılar canım ama tüm memurlara. inşallah dandikçe almamıştır örneği.Sakin ol canım, test yapıldı mı size bugün?
Kiz sen ne anlatiyosunya biz pazartesi anneanneyi görmeye gittik. hani ölecek gibi, gelin son kez görün dediler. neyse bi gittik, 2 yenge, 4 kuzen, kaynım, kaynanam, kaynatam, dayı herkes orada. biz bilmiyorduk bu kadar kalabalık olduklarını. 2 maskeyle oturdum ben. eşim de hiç çıkarmadı maskesini kalın maske takmıştı. siz de takın maskenizi dedi eşim de olmaz bi şey, kimse hasta değil deyip takmadılar. neyse bi ara kahve koydular önümüze. sormadan, zorla, emrivaki. ayıp olmasın diye 2 fırt içtim. 3.yü çekmeden gittim döktüm kimse görmeden. kahveyi içerken içmediğim zamanda da maskem yine yüzümdeydi. yani yudumladığım zaman maske yoktu sadece. gel gelelim kahveyi yapan kuzen pozitif. kardeşi de pozitif çıkmış bugün. bizden önce eşimin teyzeleri ziyarete gitmiş. teyze de pozitif çıkmış. bugün dayı, yenge ve anneanneye de test yapmışlar. sonuçlar akşama çıkacakmış.
ölecek dedikleri anneanne de maşallah turp gibi. yememezlikten halsiz düşmüş sadece.
Duyuyorlar artık bir şekilde ne cevap vereceğni bilemiyorsun bunlaraAbla inan ben boyle seyler bile demem evde
Güldüm sadece vallaDuyuyorlar artık bir şekilde ne cevap vereceğni bilemiyorsun bunlara
Gülsem mi, ağlasam mı bilemedimya biz pazartesi anneanneyi görmeye gittik. hani ölecek gibi, gelin son kez görün dediler. neyse bi gittik, 2 yenge, 4 kuzen, kaynım, kaynanam, kaynatam, dayı herkes orada. biz bilmiyorduk bu kadar kalabalık olduklarını. 2 maskeyle oturdum ben. eşim de hiç çıkarmadı maskesini kalın maske takmıştı. siz de takın maskenizi dedi eşim de olmaz bi şey, kimse hasta değil deyip takmadılar. neyse bi ara kahve koydular önümüze. sormadan, zorla, emrivaki. ayıp olmasın diye 2 fırt içtim. 3.yü çekmeden gittim döktüm kimse görmeden. kahveyi içerken içmediğim zamanda da maskem yine yüzümdeydi. yani yudumladığım zaman maske yoktu sadece. gel gelelim kahveyi yapan kuzen pozitif. kardeşi de pozitif çıkmış bugün. bizden önce eşimin teyzeleri ziyarete gitmiş. teyze de pozitif çıkmış. bugün dayı, yenge ve anneanneye de test yapmışlar. sonuçlar akşama çıkacakmış.
ölecek dedikleri anneanne de maşallah turp gibi. yememezlikten halsiz düşmüş sadece.
valla filizim moralim acayip kötü. kendimi geçtim, dün annem babam bana geldi. aşılarını da çarşamba günü oldular. hiçbir koruyuculuğu yok yani şu an. eğer onlar + çıkarsa vicdan azabından ölürüm.Kiz sen ne anlatiyosun
Kahveyi yapanda pozitif arti okadar kalabalik
Keşke onlarında geleceklerini deselermiş ya gitmezdiniz yani,bu kadar insan evde olmamalı neden bu kadar ısrar anlamam.ya biz pazartesi anneanneyi görmeye gittik. hani ölecek gibi, gelin son kez görün dediler. neyse bi gittik, 2 yenge, 4 kuzen, kaynım, kaynanam, kaynatam, dayı herkes orada. biz bilmiyorduk bu kadar kalabalık olduklarını. 2 maskeyle oturdum ben. eşim de hiç çıkarmadı maskesini kalın maske takmıştı. siz de takın maskenizi dedi eşim de olmaz bi şey, kimse hasta değil deyip takmadılar. neyse bi ara kahve koydular önümüze. sormadan, zorla, emrivaki. ayıp olmasın diye 2 fırt içtim. 3.yü çekmeden gittim döktüm kimse görmeden. kahveyi içerken içmediğim zamanda da maskem yine yüzümdeydi. yani yudumladığım zaman maske yoktu sadece. gel gelelim kahveyi yapan kuzen pozitif. kardeşi de pozitif çıkmış bugün. bizden önce eşimin teyzeleri ziyarete gitmiş. teyze de pozitif çıkmış. bugün dayı, yenge ve anneanneye de test yapmışlar. sonuçlar akşama çıkacakmış.
Çıbıhh fena demiYapılacağını söylemişti de, çıbıh beynine ulaştı mı, onu merak ettim
Ulaştı ise, 10-11 saate sonuç çıkıyor
Gece kim bekleyecek sonucu, sabah anca bakarsıninşallah kuzum.
1 saat kadar önce yaptılar canım ama tüm memurlara. inşallah dandikçe almamıştır örneği.
Yani insan şaşırtıyorlar artık keratalarGüldüm sadece valla