Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebişim, şerbetli tatlı yersem üstüne ya yoğun kaymak olacak ya da tahinle fındık baklava olacaksa kesinlikle el açması olacak ve yanında tuzlu ayranGörsen fikrin değişir bunu ama
Biz baklava yapalım sen yemeOffff, bak şimdi canım çekti. Her özel günde istisnasız bi pasta yaptırırız. Keki ve kreması kakaolu, içi ve süslemesi meyveli. Eeefffffffsaneee
Baklava ve ayran en sevdigimBebişim, şerbetli tatlı yersem üstüne ya yoğun kaymak olacak ya da tahinle fındık baklava olacaksa kesinlikle el açması olacak ve yanında tuzlu ayran
El açması olursa yanında tuzlu ayranla yerim 1-2 taneBiz baklava yapalım sen yeme
Biz hazır pek yemeyiz zaten hep kendimiz yaparız:)El açması olursa yanında tuzlu ayranla yerim 1-2 tane
ÇaaakkBaklava ve ayran en sevdigim
Paylaşmayayım o zamanYoksa diye onu yazmayayım dedim,onu da benim canım istedi iyi mi Ava giderken avlanan Jenna
Çok merak ettim, paylaş kızPaylaşmayayım o zaman
Tatlı konusunu kapatalım bebisim ,fenalardayım şu anBebişim, şerbetli tatlı yersem üstüne ya yoğun kaymak olacak ya da tahinle fındık baklava olacaksa kesinlikle el açması olacak ve yanında tuzlu ayran
Bizim burda bayramlarda ayran konur baklava yanındaÇaaakk
Bzim deeeeeeeeeeeeBizim burda bayramlarda ayran konur baklava yanında
Paylas cancagizim,battı fish,yan goPaylaşmayayım o zaman
Tatlı konusunu kapatalım bebisim ,fenalardayım şu an
|D cennam yaaPaylas cancagizim,battı fish,yan go
AnlıkŞerbetli tatlı hiç sevmem yıldan yıla belki canım çeker bana pastalarla, meyveli kuplarla, sütlü çikolatalarla, bademli dondurmalarla gelin
Çikolata rendeli, trileçe şerbetli bir baklava buŞerbetli tatlı hiç sevmem yıldan yıla belki canım çeker bana pastalarla, meyveli kuplarla, sütlü çikolatalarla, bademli dondurmalarla gelin
Aşkom yakında buralar buram buram tatlı olacakTatlı konusunu kapatalım bebisim ,fenalardayım şu an
Bugun yapilisini verdi tvdeÇikolata rendeli, trileçe şerbetli bir baklava bu
Yerken, çikolata parçalı dondurma tadı alıyorsun
Eki Görüntüle 2822248