- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
Biri Kukrim o Boşnak mantısı dünya mutfağı yapsaydık ben yapacaktım diğeri çok kararsızBenim değil :/
Seni beğenmeyen kör olsunFülüzüm
Oysaki senin beğenmediğini düşünmüştüm
Cennam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri Kukrim o Boşnak mantısı dünya mutfağı yapsaydık ben yapacaktım diğeri çok kararsızBenim değil :/
Seni beğenmeyen kör olsunFülüzüm
Oysaki senin beğenmediğini düşünmüştüm
Cennam
İyiyim canım,sen nasılsın?Cennam nasılsın
Yeni haftaya yarın mı başlıyoruz nevoşHanımlar 1 Hafta katılım süremizin sonuna geldik.Hepinizin ellerine emeğine sağlık yine muhteşem bir kategori olacak
İlk mesajı düzenledim.Gece 12 den sonra oylama başlayacak .Hepinize şimdiden bol şans diliyorum
Yöresel Tarif - Pratik Ramazan Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Pınar Labneli...www.kadinlarkulubu.com
D Dediyy
alsem
@Dahliadivin
@Oriana
yasminsay
Evva
@HanimKelesimiGetir
@firdefs
Kukrim
E Elif_Eylul
@KaramelDelisi
WunderLost
@pearlshine
@Margaret Hale
Nevreste
İyi bulmuşsun biriniBiri Kukrim o Boşnak mantısı dünya mutfağı yapsaydık ben yapacaktım diğeri çok kararsız
Seni beğenmeyen kör olsun
İnsallah canımHadi bakalım hayırlı uğurlu olsunnn
Evet canım yarın sabah açarım konuyu 11-12 civarı :)Yeni haftaya yarın mı başlıyoruz nevoş
Tamam inşallah yoğunluktan unutmamEvet canım yarın sabah açarım konuyu 11-12 civarı :)
Olmaz mı, soğuk baklava varEvde hazır tatlı varsa yolla ,onun da canı istesin cancağızım
Senin de farklıEvva Nın gözyaşı farklı gözden
Yoksa diye onu yazmayayım dedim,onu da benim canım istedi iyi mi Ava giderken avlanan JennaOlmaz mı, soğuk baklava var
Senin de farklı
Diğeri de ya yasminsay ya E Elif_Eylul ya da sen kura çekicem. Şu an hepsini canım istiyor. Belki de kocama sorarımİyi bulmuşsun birini
Bursa'lı gözyaşı bu
Bursa'lı gözyaşı bu
Şerbetli tatlı hiç sevmem yıldan yıla belki canım çeker bana pastalarla, meyveli kuplarla, sütlü çikolatalarla, bademli dondurmalarla gelinOlmaz mı, soğuk baklava var
Görsen fikrin değişir bunu amaŞerbetli tatlı hiç sevmem yıldan yıla belki canım çeker bana pastalarla, meyveli kuplarla, sütlü çikolatalarla, bademli dondurmalarla gelin