- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alsem denince M....mKeşke sponsorlu olsa![]()
Benim değil :/Benim belli kime vereceğim![]()
Canım dondurma istedi yaa, marketler de kapandıÜrün yerleştirme![]()
Eline sağlık canımHanımlar 1 Hafta katılım süremizin sonuna geldik.Hepinizin ellerine emeğine sağlık yine muhteşem bir kategori olacak![]()
İlk mesajı düzenledim.Gece 12 den sonra oylama başlayacak .Hepinize şimdiden bol şans diliyorum
Yöresel Tarif - Pratik Ramazan Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Pınar Labneli...www.kadinlarkulubu.com
@Dediyy
alsem
@Dahliadivin
@Oriana
yasminsay
Evva
@HanimKelesimiGetir
@firdefs
@Raxeria
E Elif_Eylul
@KaramelDelisi
@WunderLost
@pearlshine
@Margaret Hale
Nevreste
Bi dahaki ay Mgnum yarışması yapalımAlsem denince M....m![]()
Ben karar veremedimBenim belli kime vereceğim![]()
Kaç olduCanım dondurma istedi yaa, marketler de kapandı![]()
Fülüzüm
Oysaki senin beğenmediğini düşünmüştümBizi beğenmedi
Parası filizden mecbur![]()
Cennam
Hayırlı olsun ❤Hanımlar 1 Hafta katılım süremizin sonuna geldik.Hepinizin ellerine emeğine sağlık yine muhteşem bir kategori olacak![]()
İlk mesajı düzenledim.Gece 12 den sonra oylama başlayacak .Hepinize şimdiden bol şans diliyorum
Yöresel Tarif - Pratik Ramazan Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Pınar Labneli...www.kadinlarkulubu.com
@Dediyy
alsem
@Dahliadivin
@Oriana
yasminsay
Evva
@HanimKelesimiGetir
@firdefs
@Raxeria
E Elif_Eylul
@KaramelDelisi
@WunderLost
@pearlshine
@Margaret Hale
Nevreste
KuzumFülüzüm
Oysaki senin beğenmediğini düşünmüştüm
Cennam![]()
Sponsoru ayarla burayla iletişime geçsinBi dahaki ay Mgnum yarışması yapalım![]()
Cennam nasılsın
Hakkat öyleymişGözyaşı emojisinde gözyaşı bazılarında sağ,bazılarında sol gözden akıyor![]()
![]()
Evde hazır tatlı varsa yolla ,onun da canı istesin cancağızım