- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
Dikkatini çekmek için yaptım abla yasminsay dedi ki ben mune’yi çıldırtırım Tatlı ile.Soğuk baklava, ben, ban????
Ne oluyor anlamadım, alsem panik butonuna basmış gibisin ablacım, anlat kim ne yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkatini çekmek için yaptım abla yasminsay dedi ki ben mune’yi çıldırtırım Tatlı ile.Soğuk baklava, ben, ban????
Ne oluyor anlamadım, alsem panik butonuna basmış gibisin ablacım, anlat kim ne yaptı
Abla banla gitsin
Mune şimdi seni tatlı tatlı uğurlayacakyasminsay mune da mune, mune da mune dedin. Geldi işte kadın. Nereye kayboldun
Niye ben anlatıyorum
Kendine sormaya gavranım yemediNiye ben anlatıyorum
Verdim ellerine kozu, tatlıyla bana gel gel yapıyorlarDikkatini çekmek için yaptım abla yasminsay dedi ki ben mune’yi çıldırtırım Tatlı ile.
Kendisi söylesin:)Kendine sormaya gavranım yemedi
abla peki şeyyyy, Ali nazik sever misin?Verdim ellerine kozu, tatlıyla bana gel gel yapıyorlar
Yemek bölümü diye rahatça yazabilirim değil mi?
Beni tavlayacaksanız kabak tatlısıyla, tel kadayıf tatlısını pek sevmediğim bilgisini vereyim
Bu ikisi dışında her türlü teklife açığım hahahahaaa
Ablam geyik serbest :)Gidecek varsa ilk ben giderimVerdim ellerine kozu, tatlıyla bana gel gel yapıyorlar
Yemek bölümü diye rahatça yazabilirim değil mi?
Beni tavlayacaksanız kabak tatlısıyla, tel kadayıf tatlısını pek sevmediğim bilgisini vereyim
Bu ikisi dışında her türlü teklife açığım hahahahaaa
Oy istedi oyabla peki şeyyyy, Ali nazik sever misin?
Aslaaaaaaaaaaa Allah iftiradan korusunOy istedi oy
Allah korusun kız deme öyleBiri @Raxeria o Boşnak mantısı dünya mutfağı yapsaydık ben yapacaktım diğeri çok kararsız
Seni beğenmeyen kör olsun
Bende iyiyim canım benim çok şükürİyiyim canım,sen nasılsın?
Keşke Kazen'i de etiketleseBacağına sıkanlarda bugün alsem
Zorla tarifini gösteriyorsunAslaaaaaaaaaaa Allah iftiradan korusun
Kuntis o kuntis aşkomKeşke Kazen'i de etiketlese
Aslında şikayetim var beni bugün etiketlediği mekandan dolayı