Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Biraz yksek çıkmış benşmde hep yüksek çıkar bunu düşürmek önemli zaten,cevizi mutlaka dene ilaç filan verdimi peki.

Yediğibirşeylermi tetikledi acaba oda olabilir.

Yazcam şimdi

dondurma burada
Abl şimdi geldi bir poşet ilaç vermişler doktor demişki bişey yemişsin ondan bulaşmış

Kolesterol için rapor çıkardı ator verdi Yağlanma için de dahiliyeye git dedi
1 yıllıkrapordur oda çok düzenli kullan ihmal etme ilaç olmadan düşmüyor bu yoksa,karaciğer içinde enginar ye bol bol oda çok iyi geliyor değerleri düşürüyor

Aha da ben Doğum hariç ilişkide acı oluyordu bende. kortizonlu ipne vurdular
Geçmiş olsun canım.Bazen insanın başı ağrıyıp ilişki olunca acı olabiliyor
Tövbe bismillah yemek topiğini neye çevirdim ben

Geçmiş olsun canım.Bazen insanın başı ağrıyıp ilişki olunca acı olabiliyor
Tövbe bismillah yemek topiğini neye çevirdim ben
yok kuzu, bana vulvar vestibülit sendromu teşhisi kondu. Yani acılar psikolojik değil fiziksel ameliyata kadar yolu var. Dilerim ameliyatlık olmaz

1 yıllıkrapordur oda çok düzenli kullan ihmal etme ilaç olmadan düşmüyor bu yoksa,karaciğer içinde enginar ye bol bol oda çok iyi geliyor değerleri düşürüyor
Enginar pek yapmam,alışkanlık yapmadım ,arada farklılık iyi aslındaidevamlı hep aynı sebzeler alınıyor.

Abl şimdi geldi bir poşet ilaç vermişler doktor demişki bişey yemişsin ondan bulaşmış
Alerji testi yapoılsa çıkar ne olduğu,benğm kızda ürtiker olmuştu nasıl fenaydı varya testler yapıldu en son glutene kaynaklı çıktı şimdi daha iyi.Beyaz ekmeği kesti hemen,gerçi herşey tetikliyor onuda.

yok kuzu, bana vulvar vestibülit sendromu teşhisi kondu. Yani acılar psikolojik değil fiziksel ameliyata kadar yolu var. Dilerim ameliyatlık olmaz
Google emmiden kimbilir ne kadar araştırma yaptın,pek bilgim yok ama geçer inşallah.

O nasıl bişi ayşocan fiziksel dedin ya.
Abla ilişki esnasında bıçakla kesilme Hissi, acı ve genelde vulva girişinde çatlak oluyor. Mast hücreleri denen sinir hücreleri çok hassas oluyormuş bu hastalıkta. Acın 1‘se O hücreler senin 1000 acı hissetmene sebep oluyormuş.

Fenaymış ayşo inşallah geöer be evladımda kurtulursun sende bu dertten

Evet abla beyaz ekmek pirinç makarna tatlı şeyler falan hep yasaklamış dikkat edicez artık rabbim herkese şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…