• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Orta yaşlı ama ruhu çökmüş bir bunak gibi bişey :KK70:
Bendensin o zaman,gel sarılalım:KK74:
Hastaneye birşey için gidiyorum başka sorunlar çıkıyor:olamaz: ,tiroit için kontrole gittim kolesterol ilacı başlattı,karaciğer yağlanması çıktı ,moralim bozuldu ne yiyeceğim ben şimdi:skandal:

Son düzenleme:
Orta yaşlı ama ruhu çökmüş bir bunak gibi bişey :KK70:
Bak geliyor ona göreeee :sopa::sopa:
Hastaneye birşey için gidiyorum başka sorunlar çıkıyor:olamaz: ,tiroit için kontrole gittim kolesterol ilacı başlattı,karaciğer yağlanması çıktı ,moralim bozuldu ne yiyeceğim ben şimdi:skandal:
Kolestrol için akşamdan bir bardak suyun içine bir kaç tane ceviz kat sabah iç onu çok iyi geliyor,kaç çıktı sonucu.

Allah şifa versin canım gel sarılalım :KK74:
Eşimde bugün gitti şeker mantar çıkmış onada çok şey yasaklamışlar ne yiyecem diyor senin gibi :KK35:

Havuç kafalım @yasminsayım @Nevrestem nerelerde acaba:KK45:Yasminsay mantı ikram ederdi belki,Nevo da baklava yapardı belki bana:KK45:
Ne diyorum ben ya üstte ne yazdım şimdi ne istiyorum onlardan:skandal:
Hayal de mi kurmayak:KK53:
Kiz nasil etiket onlar🤣

Allah şifa versin canım gel sarılalım :KK74:
Eşimde bugün gitti şeker mantar çıkmış onada çok şey yasaklamışlar ne yiyecem diyor senin gibi :KK35:
Çok geçmiş olsun kuzum şekeri azaltacak mantarda alerjik mi acaba
çmi

Bak geliyor ona göreeee :sopa::sopa:

Kolestrol için akşamdan bir bardak suyun içine bir kaç tane ceviz kat sabah iç onu çok iyi geliyor,kaç çıktı sonucu.
LDL 207 çıktı ,onu düşürelim dedi dr.Cevizi çok duydum deneyeyim onu.

Çok geçmiş olsun kuzum şekeri azaltacak mantarda alerjik mi acaba
çmi
Sağolasın ablacım 🙏 evet abla vucudunda lekeler çıkmaya başlamıştı ama zaman zaman yok olup tekrar çıkıyordu mantar demiş işte 😒

Back