- 2 Aralık 2015
- 31.742
- 105.769
- 598
İşlem ufak olsa da o çatala çıkacaksın sonuçta değil mi?Ufak bi işlem için geldim abla. Bakalım yapacak mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşlem ufak olsa da o çatala çıkacaksın sonuçta değil mi?Ufak bi işlem için geldim abla. Bakalım yapacak mı.
Orta yaşlı ama ruhu çökmüş bir bunak gibi bişeyHangi kategoriye giriyorsun genç mi orta yaşlı mı?
Bendensin o zaman,gel sarılalımOrta yaşlı ama ruhu çökmüş bir bunak gibi bişey
Ben gencimde orta yaşlılar kimler bilememSelam gençler,orta yaşlılar
Onın kolayı var direk gelecen noluyor gene diyecenBirden de dalınca insan ne yazacağını bilemiyor
Bak geliyor ona göreeeeOrta yaşlı ama ruhu çökmüş bir bunak gibi bişey
Kolestrol için akşamdan bir bardak suyun içine bir kaç tane ceviz kat sabah iç onu çok iyi geliyor,kaç çıktı sonucu.Bendensin o zaman,gel sarılalım
Hastaneye birşey için gidiyorum başka sorunlar çıkıyor ,tiroit için kontrole gittim kolesterol ilacı başlattı,karaciğer yağlanması çıktı ,moralim bozuldu ne yiyeceğim ben şimdi
O zaman ne oluyor geneBen gencimde orta yaşlılar kimler bilemem
Onın kolayı var direk gelecen noluyor gene diyecen
Allah şifa versin canım gel sarılalımBendensin o zaman,gel sarılalım
Hastaneye birşey için gidiyorum başka sorunlar çıkıyor ,tiroit için kontrole gittim kolesterol ilacı başlattı,karaciğer yağlanması çıktı ,moralim bozuldu ne yiyeceğim ben şimdi
Olanlar ortaya dökülüyor geneO zaman ne oluyor gene
HadiyaaaaNevreste hanımdan onay bekliyoruz bakalım totem edeyimde hemen gelsin nevoşşşşşş
Bak geliyor ona göreeee
Kolestrol için akşamdan bir bardak suyun içine bir kaç tane ceviz kat sabah iç onu çok iyi geliyor,kaç çıktı sonucu.
Kiz nasil etiket onlarHavuç kafalım @yasminsayım @Nevrestem nerelerde acabaYasminsay mantı ikram ederdi belki,Nevo da baklava yapardı belki bana
Ne diyorum ben ya üstte ne yazdım şimdi ne istiyorum onlardan
Hayal de mi kurmayak
Çok geçmiş olsun kuzum şekeri azaltacak mantarda alerjik mi acabaAllah şifa versin canım gel sarılalım
Eşimde bugün gitti şeker mantar çıkmış onada çok şey yasaklamışlar ne yiyecem diyor senin gibi
Sağ ol meleğimGeçmiş olsun ayşom
Çıktık vallaİşlem ufak olsa da o çatala çıkacaksın sonuçta değil mi?
Boş etiket olmuş birazcıkKiz nasil etiket onlar
Çok bekler ozaman gelsinler diyeBoş etiket olmuş birazcık
Yaaaaaa gelsin bakalım onayı verirse tamamdır çok çebelleştim geneHadiyaaaa
Aşağıda ne var kuzu
LDL 207 çıktı ,onu düşürelim dedi dr.Cevizi çok duydum deneyeyim onu.Bak geliyor ona göreeee
Kolestrol için akşamdan bir bardak suyun içine bir kaç tane ceviz kat sabah iç onu çok iyi geliyor,kaç çıktı sonucu.
Sağolasın ablacım evet abla vucudunda lekeler çıkmaya başlamıştı ama zaman zaman yok olup tekrar çıkıyordu mantar demiş işteÇok geçmiş olsun kuzum şekeri azaltacak mantarda alerjik mi acaba
çmi