- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
Aha da ben Doğum hariç ilişkide acı oluyordu bende. kortizonlu ipne vurdularHSG çekimi,histeroskopi,yumurtalık takibi,doğum hepsini gördü vajinam İğne ne için ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha da ben Doğum hariç ilişkide acı oluyordu bende. kortizonlu ipne vurdularHSG çekimi,histeroskopi,yumurtalık takibi,doğum hepsini gördü vajinam İğne ne için ki?
Abl şimdi geldi bir poşet ilaç vermişler doktor demişki bişey yemişsin ondan bulaşmışBiraz yksek çıkmış benşmde hep yüksek çıkar bunu düşürmek önemli zaten,cevizi mutlaka dene ilaç filan verdimi peki.
Yediğibirşeylermi tetikledi acaba oda olabilir.
Yazcam şimdi
dondurma burada
1 yıllıkrapordur oda çok düzenli kullan ihmal etme ilaç olmadan düşmüyor bu yoksa,karaciğer içinde enginar ye bol bol oda çok iyi geliyor değerleri düşürüyorKolesterol için rapor çıkardı ator verdi Yağlanma için de dahiliyeye git dedi
Geçmiş olsun canım.Bazen insanın başı ağrıyıp ilişki olunca acı olabiliyorAha da ben Doğum hariç ilişkide acı oluyordu bende. kortizonlu ipne vurdular
yok kuzu, bana vulvar vestibülit sendromu teşhisi kondu. Yani acılar psikolojik değil fiziksel ameliyata kadar yolu var. Dilerim ameliyatlık olmazGeçmiş olsun canım.Bazen insanın başı ağrıyıp ilişki olunca acı olabiliyor
Tövbe bismillah yemek topiğini neye çevirdim ben
Enginar pek yapmam,alışkanlık yapmadım ,arada farklılık iyi aslındaidevamlı hep aynı sebzeler alınıyor.1 yıllıkrapordur oda çok düzenli kullan ihmal etme ilaç olmadan düşmüyor bu yoksa,karaciğer içinde enginar ye bol bol oda çok iyi geliyor değerleri düşürüyor
Alerji testi yapoılsa çıkar ne olduğu,benğm kızda ürtiker olmuştu nasıl fenaydı varya testler yapıldu en son glutene kaynaklı çıktı şimdi daha iyi.Beyaz ekmeği kesti hemen,gerçi herşey tetikliyor onuda.Abl şimdi geldi bir poşet ilaç vermişler doktor demişki bişey yemişsin ondan bulaşmış
Google emmiden kimbilir ne kadar araştırma yaptın,pek bilgim yok ama geçer inşallah.yok kuzu, bana vulvar vestibülit sendromu teşhisi kondu. Yani acılar psikolojik değil fiziksel ameliyata kadar yolu var. Dilerim ameliyatlık olmaz
Aaaahhh ah. 4 senedir ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor. inşallah geçer Sağ olGoogle emmiden kimbilir ne kadar araştırma yaptın,pek bilgim yok ama geçer inşallah.
O nasıl bişi ayşocan fiziksel dedin ya.yok kuzu, bana vulvar vestibülit sendromu teşhisi kondu. Yani acılar psikolojik değil fiziksel ameliyata kadar yolu var. Dilerim ameliyatlık olmaz
Smear olsa keşke. İğne soktular bana Bugün
Abla ilişki esnasında bıçakla kesilme Hissi, acı ve genelde vulva girişinde çatlak oluyor. Mast hücreleri denen sinir hücreleri çok hassas oluyormuş bu hastalıkta. Acın 1‘se O hücreler senin 1000 acı hissetmene sebep oluyormuş.O nasıl bişi ayşocan fiziksel dedin ya.
Fenaymış ayşo inşallah geöer be evladımda kurtulursun sende bu derttenAbla ilişki esnasında bıçakla kesilme Hissi, acı ve genelde vulva girişinde çatlak oluyor. Mast hücreleri denen sinir hücreleri çok hassas oluyormuş bu hastalıkta. Acın 1‘se O hücreler senin 1000 acı hissetmene sebep oluyormuş.
İnşallah ablam, inşallahFenaymış ayşo inşallah geöer be evladımda kurtulursun sende bu dertten
Evet abla beyaz ekmek pirinç makarna tatlı şeyler falan hep yasaklamış dikkat edicez artık rabbim herkese şifa versin inşallahAlerji testi yapoılsa çıkar ne olduğu,benğm kızda ürtiker olmuştu nasıl fenaydı varya testler yapıldu en son glutene kaynaklı çıktı şimdi daha iyi.Beyaz ekmeği kesti hemen,gerçi herşey tetikliyor onuda.
Size noldu?Evet abla beyaz ekmek pirinç makarna tatlı şeyler falan hep yasaklamış dikkat edicez artık rabbim herkese şifa versin inşallah
Allaha emanet ol ablacım ❤Ben kaçtım eşim geliyormuş dışarıya çıkaağız görüşürüz hanımlar
Eşim canım şeker mantar çıkmışSize noldu?
Çok geçmiş olsun bebeğimEşim canım şeker mantar çıkmış