Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun bebeğim![]()
Amin bi tanem. İnşallaHAllah razı olsun canım benimrabbim sanada oldu bitti sevinci yaşatsın inşallah
❤
Sende iyiki varsın ayşom ağlama daha bebelerimizi konuşacak günlerimiz olacak allahın izniyleBu arada hepiniz iyi ki varsınız. İyi ki tanımışım sizleri.![]()
Ah bee kuzuuumm. İnşallah Biz de o kervana katılırızSende iyiki varsın ayşom ağlama daha bebelerimizi konuşacak günlerimiz olacak allahın izniyle![]()
Kalbimi bırakıyorum bu mesaja ❤Ah bee kuzuuumm. İnşallah Biz de o kervana katılırızBenimki kaç kilo, seninkinin cinsiyeti ne, değerin kaç çıktı... ooofffff of
Bende de ciğer kalmadıKalbimi bırakıyorum bu mesaja ❤![]()
Nilüfer 'e git artikBende okuttumbir taneyi feda ettik oldu dedi ama elime almadan ikna olmayacağım
koca migroslarda peynir yok o da bi muamma zaten
![]()
Aysom naptın bebemBu arada hepiniz iyi ki varsınız. İyi ki tanımışım sizleri.![]()
Hemso bursayı dolaşacağız gariNilüfer 'e git artik![]()
Sen de iyi ki varsin canımBu arada hepiniz iyi ki varsınız. İyi ki tanımışım sizleri.![]()
Peynir için Bursa turuHemso bursayı dolaşacağız garibaksana zaferde de yokmuş
![]()
Yok parası pekiPeynir için Bursa turu![]()
Abla fotoğrafları ekledin mi:)
Geçmiş olsun canımBendensin o zaman,gel sarılalım
Hastaneye birşey için gidiyorum başka sorunlar çıkıyor,tiroit için kontrole gittim kolesterol ilacı başlattı,karaciğer yağlanması çıktı ,moralim bozuldu ne yiyeceğim ben şimdi
![]()
Yok artıkYok parası pekizaten astarı yüzünü geçecek baksana hemso yaa
![]()
Nevoş pınara haber mi versen acaba bursada peynir kalmamışYok artık![]()
Kaç migrosa gittinNevoş pınara haber mi versen acaba bursada peynir kalmamışhaberleri olsun
![]()