Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim rabbim sanada oldu bitti sevinci yaşatsın inşallah ❤Çok geçmiş olsun bebeğim
Amin bi tanem. İnşallaHAllah razı olsun canım benim rabbim sanada oldu bitti sevinci yaşatsın inşallah ❤
Sende iyiki varsın ayşom ağlama daha bebelerimizi konuşacak günlerimiz olacak allahın izniyleBu arada hepiniz iyi ki varsınız. İyi ki tanımışım sizleri.
Ah bee kuzuuumm. İnşallah Biz de o kervana katılırız Benimki kaç kilo, seninkinin cinsiyeti ne, değerin kaç çıktı... ooofffff ofSende iyiki varsın ayşom ağlama daha bebelerimizi konuşacak günlerimiz olacak allahın izniyle
Kalbimi bırakıyorum bu mesaja ❤Ah bee kuzuuumm. İnşallah Biz de o kervana katılırız Benimki kaç kilo, seninkinin cinsiyeti ne, değerin kaç çıktı... ooofffff of
Bende de ciğer kalmadıKalbimi bırakıyorum bu mesaja ❤
Te allahımBende de ciğer kalmadı
Nilüfer 'e git artikBende okuttum bir taneyi feda ettik oldu dedi ama elime almadan ikna olmayacağım koca migroslarda peynir yok o da bi muamma zaten
Aysom naptın bebemBu arada hepiniz iyi ki varsınız. İyi ki tanımışım sizleri.
Hemso bursayı dolaşacağız gari baksana zaferde de yokmuşNilüfer 'e git artik
Sen de iyi ki varsin canımBu arada hepiniz iyi ki varsınız. İyi ki tanımışım sizleri.
Peynir için Bursa turuHemso bursayı dolaşacağız gari baksana zaferde de yokmuş
Yok parası peki zaten astarı yüzünü geçecek baksana hemso yaaPeynir için Bursa turu
Abla fotoğrafları ekledin mi:)Nevreste hanımdan onay bekliyoruz bakalım totem edeyimde hemen gelsin nevoşşşşşş
Geçmiş olsun canımBendensin o zaman,gel sarılalım
Hastaneye birşey için gidiyorum başka sorunlar çıkıyor ,tiroit için kontrole gittim kolesterol ilacı başlattı,karaciğer yağlanması çıktı ,moralim bozuldu ne yiyeceğim ben şimdi
Yok artıkYok parası peki zaten astarı yüzünü geçecek baksana hemso yaa
Nevoş pınara haber mi versen acaba bursada peynir kalmamış haberleri olsunYok artık
Kaç migrosa gittinNevoş pınara haber mi versen acaba bursada peynir kalmamış haberleri olsun