- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Telefonundan taciz et,wpden değil normal SMS ile ,ne bekliyorsun ulan ağaç oldum kapıda deNevreste hanımdan onay bekliyoruz bakalım totem edeyimde hemen gelsin nevoşşşşşş
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonundan taciz et,wpden değil normal SMS ile ,ne bekliyorsun ulan ağaç oldum kapıda deNevreste hanımdan onay bekliyoruz bakalım totem edeyimde hemen gelsin nevoşşşşşş
He selena dese daha çabuk gelirdiÇok bekler ozaman gelsinler diye
Nasıl etiketmiş ki Eylüllü ElifimKiz nasil etiket onlar
Tarifini bekliyoruz abla dondurma yalamadın ama senYaaaaaa gelsin bakalım onayı verirse tamamdır çok çebelleştim gene
Aşağıda ne var kuzu
Aha burdaHavuç kafalım @yasminsayım @Nevrestem nerelerde acabaYasminsay mantı ikram ederdi belki,Nevo da baklava yapardı belki bana
Ne diyorum ben ya üstte ne yazdım şimdi ne istiyorum onlardan
Hayal de mi kurmayak
Demesen farketmemiştim ,neden omamış ki ,düzenleme yaptım mesajı oldu mu acabaAha burda
Bende seni etiketleyemedimDemesen farketmemiştim ,neden omamış ki ,düzenleme yaptım mesajı oldu mu acaba
Zaten tarifi yapmaktan çok çekmesi,konuyu açması yoruyorYaaaaaa gelsin bakalım onayı verirse tamamdır çok çebelleştim gene
Aşağıda ne var kuzu
Olmuş simdikDemesen farketmemiştim ,neden omamış ki ,düzenleme yaptım mesajı oldu mu acaba
Site bana naz mı yapıyor acaba sık gelmiyorum diyeBende seni etiketleyemedim
depdepin gerisini algilamiyoSite bana naz mı yapıyor acaba sık gelmiyorum diye
Biraz yksek çıkmış benşmde hep yüksek çıkar bunu düşürmek önemli zaten,cevizi mutlaka dene ilaç filan verdimi peki.LDL 207 çıktı ,onu düşürelim dedi dr.Cevizi çok duydum deneyeyim onu.
Yediğibirşeylermi tetikledi acaba oda olabilir.Sağolasın ablacım evet abla vucudunda lekeler çıkmaya başlamıştı ama zaman zaman yok olup tekrar çıkıyordu mantar demiş işte
Yazcam şimdiTelefonundan taciz et,wpden değil normaş SMS ile ,ne bekliyorsun ulan ağaç oldum kapıda de
dondurma buradaTarifini bekliyoruz abla dondurma yalamadın ama sen
Ben de smear testi için çıkmam lazım ama tınsingo İnsan çatala çıkmaya ara verince korkuyorSağ ol meleğim
Çıktık valla
Smearde ne var 2 dakkalık iş,benimde gitmem lazım genel kontroleBen de smear testi için çıkmam lazım ama tınsingo İnsan çatala çıkmaya ara verince korkuyor
Kolesterol için rapor çıkardı ator verdi Yağlanma için de dahiliyeye git dediBiraz yksek çıkmış benşmde hep yüksek çıkar bunu düşürmek önemli zaten,cevizi mutlaka dene ilaç filan verdimi peki.
Yediğibirşeylermi tetikledi acaba oda olabilir.
Yazcam şimdi
dondurma burada
Smear olsa keşke. İğne soktular bana BugünBen de smear testi için çıkmam lazım ama tınsingo İnsan çatala çıkmaya ara verince korkuyor
Acaba kim yaptı Ali nazik’iYalnız reklam olarak Pınar Aliazik görünüyor ,herkes te aynı mı?Aliaziğe mi oy verin demek istiyorlar
HSG çekimi,histeroskopi,yumurtalık takibi,doğum hepsini gördü vajinam İğne ne için ki?Smear olsa keşke. İğne soktular bana Bugün
Demek ki seeenBira ara gideceğim tarifleri bakmayaAcaba kim yaptı Ali nazik’i