- 2 Aralık 2015
- 31.965
- 106.396
- 598
Telefonundan taciz et,wpden değil normal SMS ile ,ne bekliyorsun ulan ağaç oldum kapıda de

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonundan taciz et,wpden değil normal SMS ile ,ne bekliyorsun ulan ağaç oldum kapıda de
He selena dese daha çabuk gelirdiÇok bekler ozaman gelsinler diye![]()
Nasıl etiketmiş ki Eylüllü ElifimKiz nasil etiket onlar![]()
Tarifini bekliyoruz abla dondurma yalamadın ama senYaaaaaa gelsin bakalım onayı verirse tamamdır çok çebelleştim gene
Aşağıda ne var kuzu![]()
Aha burdaHavuç kafalım @yasminsayım @Nevrestem nerelerde acabaYasminsay mantı ikram ederdi belki,Nevo da baklava yapardı belki bana
Ne diyorum ben ya üstte ne yazdım şimdi ne istiyorum onlardan
Hayal de mi kurmayak![]()
Demesen farketmemiştim ,neden omamış ki ,düzenleme yaptım mesajı oldu mu acabaAha burda![]()
Bende seni etiketleyemedimDemesen farketmemiştim ,neden omamış ki ,düzenleme yaptım mesajı oldu mu acaba![]()
Zaten tarifi yapmaktan çok çekmesi,konuyu açması yoruyorYaaaaaa gelsin bakalım onayı verirse tamamdır çok çebelleştim gene
Aşağıda ne var kuzu![]()
Olmuş simdikDemesen farketmemiştim ,neden omamış ki ,düzenleme yaptım mesajı oldu mu acaba![]()
Site bana naz mı yapıyor acaba sık gelmiyorum diyeBende seni etiketleyemedim![]()
depdepin gerisini algilamiyoSite bana naz mı yapıyor acaba sık gelmiyorum diye![]()
Biraz yksek çıkmış benşmde hep yüksek çıkar bunu düşürmek önemli zaten,cevizi mutlaka dene ilaç filan verdimi peki.LDL 207 çıktı ,onu düşürelim dedi dr.Cevizi çok duydum deneyeyim onu.
Yediğibirşeylermi tetikledi acaba oda olabilir.Sağolasın ablacımevet abla vucudunda lekeler çıkmaya başlamıştı ama zaman zaman yok olup tekrar çıkıyordu mantar demiş işte
![]()
Yazcam şimdiTelefonundan taciz et,wpden değil normaş SMS ile ,ne bekliyorsun ulan ağaç oldum kapıda de![]()
Tarifini bekliyoruz abla dondurma yalamadın ama sen![]()
Ben de smear testi için çıkmam lazım ama tınsingoSağ ol meleğim
Çıktık valla![]()
Smearde ne var 2 dakkalık iş,benimde gitmem lazım genel kontroleBen de smear testi için çıkmam lazım ama tınsingoİnsan çatala çıkmaya ara verince korkuyor
![]()
Kolesterol için rapor çıkardı ator verdiBiraz yksek çıkmış benşmde hep yüksek çıkar bunu düşürmek önemli zaten,cevizi mutlaka dene ilaç filan verdimi peki.
Yediğibirşeylermi tetikledi acaba oda olabilir.
Yazcam şimdi
dondurma burada
Smear olsa keşke. İğne soktular bana BugünBen de smear testi için çıkmam lazım ama tınsingoİnsan çatala çıkmaya ara verince korkuyor
![]()
Acaba kim yaptı Ali nazik’iYalnız reklam olarak Pınar Aliazik görünüyor ,herkes te aynı mı?Aliaziğe mi oy verin demek istiyorlar![]()
HSG çekimi,histeroskopi,yumurtalık takibi,doğum hepsini gördü vajinamSmear olsa keşke. İğne soktular bana Bugün![]()
Demek ki seeenAcaba kim yaptı Ali nazik’i![]()