Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devret banaYok parası peki zaten astarı yüzünü geçecek baksana hemso yaa
AskomBugün en az 3 diyorum:)
Ben iki taneye gittim, filizkoda birine gitti bugün etti üç ucundede peynir yokKaç migrosa gittin
Yarin yaparsın inşallahBen eşim malzemeleri getirince yapacaktım, sağ olsun okuldan geç çıktı, ben yapıp da fotoğraflamaya kadar güneş batacak çıkıp kendim alsaymışım keşke
Nilüfer garantiBen iki taneye gittim, filizkoda birine gitti bugün etti üç ucundede peynir yok
Devredeyim hemso alamiyız bi türlü bizDevret bana
Ya olmazsa ne diyeceksin valla çok merak ediyorum hemsoNilüfer garanti
Aşkom
Hayırlısı olsunBen eşim malzemeleri getirince yapacaktım, sağ olsun okuldan geç çıktı, ben yapıp da fotoğraflamaya kadar güneş batacak çıkıp kendim alsaymışım keşke
Inşallah güzelciğimm kendi kaybeder erken gelseydi bugün yerdi ne güzel, şimdi makarna yiyecekYarin yaparsın inşallah
Nilüfer de vardır hemsom,yoğunluk vardır, Ramazan geliyor,stokluyor milletDevredeyim hemso alanıyız bi türlü biz
Canım herkes aldı 3 kişi hariç niye olmasın:)Ya olmazsa ne diyeceksin valla çok merak ediyorum hemso
Bir daha gecikmez bari Şimdiden kolay gelsin canım❤❤Inşallah güzelciğimm kendi kaybeder erken gelseydi bugün yerdi ne güzel, şimdi makarna yiyecek
Nasılsın aşkom?
İyiyim aşkom sağol sen nasılsınNasılsın aşkom?
Sana ne garezleri var diyeceğim hemsomYa olmazsa ne diyeceksin valla çok merak ediyorum hemso
İyiyim ben de çok şükürİyiyim aşkom sağol sen nasılsın
Teşekkür ederimmmmBir daha gecikmez bari Şimdiden kolay gelsin canım❤❤