O zaman çok iyi canımEziyet resmen ya iki kezannemler, teyzemler, dayılar çok abla hepsi aynı yerde olunca bi de eşim de her şeye yardım ediyor
İnşallah canım inşallah herkes hep güzel şeylerle karşılaşsın inşallahAmin canım,eşiyle ilgiliymis ,cok hayırlı olacak inşallah
İşe gidiyorum da evden çalışıyordum ofise geçiyoruzNe oldu minnoş hayırdır
He afiyet olsun arada bir fırt çek kafa yapsın yoksa çekilmeyizBebeye içiriyorum kız ılık
Allah sağlık ve kolaylık versin canımEvet canım bayrama kadar artık full time
Amin kuzum❤İnşallah canım inşallah herkes hep güzel şeylerle karşılaşsın inşallah
Hayırlısı olsun canım senin için inşallah sıkıntısız olurİşe gidiyorum da evden çalışıyordum ofise geçiyoruz
Herkes bi yerde olunca sana kalmışO zaman çok iyi canımİlkini tek topladım sayılır.Tayin çıktı 8 gün içinde tek başıma toparladım Eşimde ev bakmaya geldi,çocuklar okulda
Sagol canımHe afiyet olsun arada bir fırt çek kafa yapsın yoksa çekilmeyiz
Ooo gutttt habibiEki Görüntüle 2840730 Şimdi bazıları yine eltin mi yaptı diyecek şimdiden diyim artık baydı değişin bu lafları
Allah razı olsun canım benimAllah sağlık ve kolaylık versin canım
Ellerine sağlık nuriEki Görüntüle 2840730 Şimdi bazıları yine eltin mi yaptı diyecek şimdiden diyim artık baydı değişin bu lafları
Allah razı olsun canımm inşallahHayırlısı olsun canım senin için inşallah sıkıntısız olur❤
Gutt mu var sende anlamadım evvaOoo gutttt habibi