- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Ne kutluyoruz bende iki kaşık dondurma yedimKutlama dondurması Eki Görüntüle 2840681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kutluyoruz bende iki kaşık dondurma yedimKutlama dondurması Eki Görüntüle 2840681
Afiyet olsun kuzum,hosgeldinCennam çay kahfe faslı bittide geldim
Oo,sen yeterince meşgulsün Afiyet olsun canımHoş bulduk canım. Eşim evde fırsat olmuyor bu akşam çocuklarla şuan süt içiriyorum
Sağol cennam hoş buldum nasılsın keyifler iyimi inşallahAfiyet olsun kuzum,hosgeldin
Sagol canımOo,sen yeterince meşgulsün Afiyet olsun canım
Bekledikleri güzel bir haber gelmişNe kutluyoruz bende iki kaşık dondurma yedim
Gayet iyi canım,sende ne var ne yok ?Sağol cennam hoş buldum nasılsın keyifler iyimi inşallah
Afiyet olsun mavişim soğukmuydu bariHoş bulduk canım. Eşim evde fırsat olmuyor bu akşam çocuklarla şuan süt içiriyorum
Özel sektör canım benimAa kamuda degılmıydın minnoş sen ben oyle hatırladım
Sen de sağol canımSagol canım
Oo maşallah ne haberi hayır olsun inşallahBekledikleri güzel bir haber gelmiş
Evet ya hiç demeyin nasıl üzüldümAa,boşa sevindin o kadar,ama neyse bir kaç gün bari dinlendin :)
Amin canım,eşiyle ilgiliymis ,cok hayırlı olacak inşallahOo maşallah ne haberi hayır olsun inşallah
Allah iyilik versin canım benim maşallah bende çok şükürGayet iyi canım,sende ne var ne yok ?
Bebeye içiriyorum kız ılıkAfiyet olsun mavişim soğukmuydu bari
Yarin mi başlıyorsun?Evet ya hiç demeyin nasıl üzüldüm
Amin canım,cümlemize inşallahAllah iyilik versin canım benim maşallah bende çok şükür
Ne oldu minnoş hayırdırEvet ya hiç demeyin nasıl üzüldüm
Etiketlerim ne var kim korkuyor ki sendenKaptanımmmm cok özledimmmmm
Nasılsınnn
Ne konuşuon arkamdan
Etiketlemion görmüom mu sanıon
Şebelemettin
Beennnnn
Teşekkür ederimmmmmmm hemşooo
Evet canım bayrama kadar artık full timeYarin mi başlıyorsun?