Ne oldu nickine FilizCan’ımİyiyim canım sen nasılsın eylül iyi masallah simdi kalmadi bisey bende karalahana sarmasi sariyorum
DegistiNe oldu nickine FilizCan’ım
Ne ara değiştin, bildirimin Elif Eylül’dü az evvelDegisti
Surekli baskasini etiket yapiyolar istediklerim yoktuNe ara değiştin, bildirimin Elif Eylül’dü az evvel
Ay iyi o zman bende yeni bişey oldu sandım allah korusunnYok kiz gecenkini soruyo sanirim
Sagol canimAy iyi o zman bende yeni bişey oldu sandım allah korusunnyaaa nick değişmiş yaa fülüzüm hayırlı olsun
Oyyy cok zor ve uzun suruyor evvos allah yardımcın olsunn yavas yavas yapEvet artıkın don atletleyn gezcez öyle diyolladolaplarım bitti benim bide diğer odada yüklüğüm var kocaman ev sahabı yaptırmış sağolsun tüm ıvır zıvırlarımı topluyor onlar bitti bende bittim kara kara düşünüyom nasıl yapıcam diye
Ayyy hadi bakalım hasat zamanı emeklerinin karsılıgını almak cok guzel oluyor yaaBir kısma hazır fideler ektik. Nasipse birkaç gün sonra da, benim fideleri ekeceğiz. Şimdilik güzel gidiyor, toprağa dokuna dokuna dinginleştik
Afiyet olsun fülüzüm hayırlı olsun bu aradaAynen canim bende öyle yaparim ama kiymasiz yapiyorum yemezler bende zeytinyagli olucak
Sıcak var bide bunalıyor insan oda hallolur be mervişim ❤Oyyy cok zor ve uzun suruyor evvos allah yardımcın olsunn yavas yavas yap
Sagol canimAfiyet olsun fülüzüm hayırlı olsun bu arada
Sıcak var bide bunalıyor insan oda hallolur be mervişim ❤
Yavas yavas sakınce camları acarakAfiyet olsun fülüzüm hayırlı olsun bu arada
Sıcak var bide bunalıyor insan oda hallolur be mervişim ❤
Aaaaa nick değişmişAynen canim bende öyle yaparim ama kiymasiz yapiyorum yemezler bende zeytinyagli olucak
Evdeyim abla arada gelip gittim denk gelemedik nasılsın ablacımCanım sen nerelerdesin
Hayırlı günler ablacımHayırlı Günler
Teşekkür ederimAaaaa nick değişmişHayırlı olsun
Yaaa sürekli takimda etiket yanlis yapiyolar hergun hergun bende sinir oldum bugun oldu
Alışırız bunadaSagol canim