Çorbalar Pratik İftar Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Ay onu bende çok yapıyorum evvoş
Fülüzüm yapsın topumuz kurtulalım
Nick degistircem zaten
Fülüzüm olsun
Evet ya sorma erkeklerin evde olması kadar kötü bişey yok
Maşallah sende döktürmüşsün afiyetle yemek nasip olsun
iyi günleeeeer hanımlar
Orişim hayırlı günler uzak kaldık

Oyle oldu minik kuzum ya bikac gundur dimi sen babooosun ki

Babooooyorum bende bilmiyom beya
Yazlıkları hallettin mii ben gecen bı kısmını bayaa halletmiştim ama bınokadar daha var napıcam bilmiyorum yaa hıcte canım istemiyo ama artık havalarda guzelleşti bıan once yapmalıyım

Yazlıkları hallettin mii ben gecen bı kısmını bayaa halletmiştim ama bınokadar daha var napıcam bilmiyorum yaa hıcte canım istemiyo ama artık havalarda guzelleşti bıan once yapmalıyım
Evet artıkın don atletleyn gezcez öyle diyolla dolaplarım bitti benim bide diğer odada yüklüğüm var kocaman ev sahabı yaptırmış sağolsun tüm ıvır zıvırlarımı topluyor onlar bitti bende bittim kara kara düşünüyom nasıl yapıcam diye

İyiyim canım sen nasılsın eylül iyi masallah simdi kalmadi bisey bende karalahana sarmasi sariyorum
Oh çok şükür hep iyi olun inşallah kolay gelsin afiyetle yiyin inşallah benimde beyaz lahanam ve yapraklarım var kaç güne sarıp dolaba atıcam inşallah işleri kolayladıktan sonra

Oh çok şükür hep iyi olun inşallah kolay gelsin afiyetle yiyin inşallah benimde beyaz lahanam ve yapraklarım var kaç güne sarıp dolaba atıcam inşallah işleri kolayladıktan sonra
Sagol canim dün taze taze topladi komsu dedim yapayim bayatlamadan

Oh mis valla ben kursa giderken bir ablamız vardı o yapıp getirirdi ne lezetli oluyor ama ben kara lahanayı sarımsaklı yoğurla severim fülüzüm sizde öyle yermisiniz
Aynen canim bende öyle yaparim ama kiymasiz yapiyorum yemezler bende zeytinyagli olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…