- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Aminn kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn kuzum
Fülüzüm yapsın topumuz kurtulalımAy onu bende çok yapıyorum evvoş
Fülüzüm olsunNick degistircem zaten
Evet ya sorma erkeklerin evde olması kadar kötü bişey yokHay maşallah
Hepimiz aynı durumdayız canım. Senin eşinin evde olması da etkilemiştir
Bende sarma sarmaya daldım sabahın köründe, daha yeni bitirdim. 3-4 tencerelik buzluğa attım. Küçük tencere ile de ocağa aldım birazını.
Yarın başka meşgale bulurum
Anlayacağın, hepimiz işlere başımızı gömdük
Senin lazer işin ne oldu?
Orişim hayırlı günler uzak kaldıkiyi günleeeeer hanımlar
Buyrun benim
Oyle oldu minik kuzum ya bikac gundur dimi sen babooosun kiFülüzüm yapsın topumuz kurtulalım
Fülüzüm olsun
Evet ya sorma erkeklerin evde olması kadar kötü bişey yok
Maşallah sende döktürmüşsün afiyetle yemek nasip olsun
Orişim hayırlı günler uzak kaldık
Baağa bi bak diye ıslık caldımdaBuyrun benim
Babooooyorum bende bilmiyom beyaOyle oldu minik kuzum ya bikac gundur dimi sen babooosun ki
Seni gördüm pikaçu nasılsın iyimisin mervişimBaağa bi bak diye ıslık caldımda
Yazlıkları hallettin mii ben gecen bı kısmını bayaa halletmiştim ama bınokadar daha var napıcam bilmiyorum yaa hıcte canım istemiyo ama artık havalarda guzelleşti bıan once yapmalıyımBabooooyorum bende bilmiyom beya
İyiyim canım sen nasılsın eylül iyi masallah simdi kalmadi bisey bende karalahana sarmasi sariyorumE Elif_Eylul fülüzüm sen nasılsın minik kuşum nasıl sorun kalmadı dimi
İyiyim iyiyim cok şükür fıstıgım yorgunlugun harıcınde sen nasılsınSeni gördüm pikaçu nasılsın iyimisin mervişim
Noldukiiii düştümü yineİyiyim canım sen nasılsın eylül iyi masallah simdi kalmadi bisey bende karalahana sarmasi sariyorum
Yok kiz gecenkini soruyo sanirimNoldukiiii düştümü yine
Evet artıkın don atletleyn gezcez öyle diyolla dolaplarım bitti benim bide diğer odada yüklüğüm var kocaman ev sahabı yaptırmış sağolsun tüm ıvır zıvırlarımı topluyor onlar bitti bende bittim kara kara düşünüyom nasıl yapıcam diyeYazlıkları hallettin mii ben gecen bı kısmını bayaa halletmiştim ama bınokadar daha var napıcam bilmiyorum yaa hıcte canım istemiyo ama artık havalarda guzelleşti bıan once yapmalıyım
Oh çok şükür hep iyi olun inşallah kolay gelsin afiyetle yiyin inşallah benimde beyaz lahanam ve yapraklarım var kaç güne sarıp dolaba atıcam inşallah işleri kolayladıktan sonraİyiyim canım sen nasılsın eylül iyi masallah simdi kalmadi bisey bende karalahana sarmasi sariyorum
Allah iyilik versin mervişim hep iyi ol yorgunluk hep var bende iyiyim çok şükür bu günümüzedeİyiyim iyiyim cok şükür fıstıgım yorgunlugun harıcınde sen nasılsın
Sagol canim dün taze taze topladi komsu dedim yapayim bayatlamadanOh çok şükür hep iyi olun inşallah kolay gelsin afiyetle yiyin inşallah benimde beyaz lahanam ve yapraklarım var kaç güne sarıp dolaba atıcam inşallah işleri kolayladıktan sonra
Oh mis valla ben kursa giderken bir ablamız vardı o yapıp getirirdi ne lezetli oluyor ama ben kara lahanayı sarımsaklı yoğurla severim fülüzüm sizde öyle yermisinizSagol canim dün taze taze topladi komsu dedim yapayim bayatlamadan
Aynen canim bende öyle yaparim ama kiymasiz yapiyorum yemezler bende zeytinyagli olucakOh mis valla ben kursa giderken bir ablamız vardı o yapıp getirirdi ne lezetli oluyor ama ben kara lahanayı sarımsaklı yoğurla severim fülüzüm sizde öyle yermisiniz
Bir kısma hazır fideler ektik. Nasipse birkaç gün sonra da, benim fideleri ekeceğiz. Şimdilik güzel gidiyor, toprağa dokuna dokuna dinginleştikBende iyiyim şükür evdeyim bugün mutluyumm Sen napıyosın bahce işlerin naasıl