Çorbalar Pratik İftar Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Ay onu bende çok yapıyorum evvoş 🤣🤣
Fülüzüm yapsın topumuz kurtulalım 🤣
Nick degistircem zaten😌
Fülüzüm olsun :KK60:
Hay maşallah 🧿🤗

Hepimiz aynı durumdayız canım. Senin eşinin evde olması da etkilemiştir 🤏🏻
Bende sarma sarmaya daldım sabahın köründe, daha yeni bitirdim. 3-4 tencerelik buzluğa attım. Küçük tencere ile de ocağa aldım birazını.
Yarın başka meşgale bulurum🤷🏻‍♀️
Anlayacağın, hepimiz işlere başımızı gömdük🤷🏻‍♀️

Senin lazer işin ne oldu?
Evet ya sorma erkeklerin evde olması kadar kötü bişey yok 🥴
Maşallah sende döktürmüşsün afiyetle yemek nasip olsun :KK60::KK200:
iyi günleeeeer hanımlar:21::21:
Orişim hayırlı günler uzak kaldık :KK74::KK68:

Fülüzüm yapsın topumuz kurtulalım 🤣

Fülüzüm olsun :KK60:

Evet ya sorma erkeklerin evde olması kadar kötü bişey yok 🥴
Maşallah sende döktürmüşsün afiyetle yemek nasip olsun :KK60::KK200:

Orişim hayırlı günler uzak kaldık :KK74::KK68:
Oyle oldu minik kuzum ya bikac gundur dimi sen babooosun ki😁😁🥰

Babooooyorum bende bilmiyom beya :KK70:
Yazlıkları hallettin mii 🤗 ben gecen bı kısmını bayaa halletmiştim ama bınokadar daha var napıcam bilmiyorum yaa hıcte canım istemiyo ama artık havalarda guzelleşti bıan once yapmalıyım :dondurma: :dondurma:

Yazlıkları hallettin mii 🤗 ben gecen bı kısmını bayaa halletmiştim ama bınokadar daha var napıcam bilmiyorum yaa hıcte canım istemiyo ama artık havalarda guzelleşti bıan once yapmalıyım :dondurma: :dondurma:
Evet artıkın don atletleyn gezcez öyle diyolla :KK53: dolaplarım bitti benim bide diğer odada yüklüğüm var kocaman ev sahabı yaptırmış sağolsun tüm ıvır zıvırlarımı topluyor onlar bitti bende bittim kara kara düşünüyom nasıl yapıcam diye :KK14:

İyiyim canım sen nasılsın eylül iyi masallah simdi kalmadi bisey bende karalahana sarmasi sariyorum😌
Oh çok şükür hep iyi olun inşallah :KK68: :KK60: kolay gelsin afiyetle yiyin inşallah :kk77: benimde beyaz lahanam ve yapraklarım var kaç güne sarıp dolaba atıcam inşallah işleri kolayladıktan sonra :hamarat:

Oh çok şükür hep iyi olun inşallah :KK68: :KK60: kolay gelsin afiyetle yiyin inşallah :kk77: benimde beyaz lahanam ve yapraklarım var kaç güne sarıp dolaba atıcam inşallah işleri kolayladıktan sonra :hamarat:
Sagol canim dün taze taze topladi komsu dedim yapayim bayatlamadan😏

Oh mis valla ben kursa giderken bir ablamız vardı o yapıp getirirdi ne lezetli oluyor ama ben kara lahanayı sarımsaklı yoğurla severim fülüzüm sizde öyle yermisiniz 😍
Aynen canim bende öyle yaparim ama kiymasiz yapiyorum yemezler bende zeytinyagli olucak

X