- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ne oldu nickine FilizCan’ımİyiyim canım sen nasılsın eylül iyi masallah simdi kalmadi bisey bende karalahana sarmasi sariyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu nickine FilizCan’ımİyiyim canım sen nasılsın eylül iyi masallah simdi kalmadi bisey bende karalahana sarmasi sariyorum
DegistiNe oldu nickine FilizCan’ım
Ne ara değiştin, bildirimin Elif Eylül’dü az evvelDegisti
Surekli baskasini etiket yapiyolar istediklerim yoktuNe ara değiştin, bildirimin Elif Eylül’dü az evvel
Ay iyi o zman bende yeni bişey oldu sandım allah korusunn yaaa nick değişmiş yaa fülüzüm hayırlı olsunYok kiz gecenkini soruyo sanirim
Sagol canimAy iyi o zman bende yeni bişey oldu sandım allah korusunn yaaa nick değişmiş yaa fülüzüm hayırlı olsun
Oyyy cok zor ve uzun suruyor evvos allah yardımcın olsunn yavas yavas yapEvet artıkın don atletleyn gezcez öyle diyolla dolaplarım bitti benim bide diğer odada yüklüğüm var kocaman ev sahabı yaptırmış sağolsun tüm ıvır zıvırlarımı topluyor onlar bitti bende bittim kara kara düşünüyom nasıl yapıcam diye
Ayyy hadi bakalım hasat zamanı emeklerinin karsılıgını almak cok guzel oluyor yaa aynen toprakla ıgrasmakıbi sakinleştiriyoBir kısma hazır fideler ektik. Nasipse birkaç gün sonra da, benim fideleri ekeceğiz. Şimdilik güzel gidiyor, toprağa dokuna dokuna dinginleştik
Canım sen nerelerdesinHerkese hayırlı günler cümleten canımlar
Afiyet olsun fülüzüm hayırlı olsun bu aradaAynen canim bende öyle yaparim ama kiymasiz yapiyorum yemezler bende zeytinyagli olucak
Sıcak var bide bunalıyor insan oda hallolur be mervişim ❤Oyyy cok zor ve uzun suruyor evvos allah yardımcın olsunn yavas yavas yap
Sagol canimAfiyet olsun fülüzüm hayırlı olsun bu arada
Sıcak var bide bunalıyor insan oda hallolur be mervişim ❤
Yavas yavas sakınce camları acarakAfiyet olsun fülüzüm hayırlı olsun bu arada
Sıcak var bide bunalıyor insan oda hallolur be mervişim ❤
Aaaaa nick değişmişHayırlı olsunAynen canim bende öyle yaparim ama kiymasiz yapiyorum yemezler bende zeytinyagli olucak
Evdeyim abla arada gelip gittim denk gelemedik nasılsın ablacımCanım sen nerelerdesin
Hayırlı günler ablacımHayırlı Günler
Teşekkür ederimAaaaa nick değişmişHayırlı olsun
Yaaa sürekli takimda etiket yanlis yapiyolar hergun hergun bende sinir oldum bugun olduSen ne ara E Elif_Eylul oldun
Alışırız bunada fülüz olsaydı daha iyiydi sankiSagol canim