Benim 6.katSiz böyle yazınca benim balkon da cazip geldi gözüme
NereyeGittim gittim
Benim 3.kat,iki kere atlarım o zaman, atlar çıkar eve bi daha atlarımBenim 6.kat
Ancak kurtarırBenim 3.kat,iki kere atlarım o zaman, atlar çıkar eve bi daha atlarım
EczaneyeNereye
Normal zamanlarda sıkıntı yok ama şu pandemi mahvetti biziAllah kolaylık versinBazen diyorum çalışmış olsam bu kadar sıkılmazdım ben de Sözümü geri aldım
Nevoşum, 1 haftadır non-stop çalışıyorum. Sabah gözümü açıyorum iş, gece yatıyorum iş. Hani şu esnek çalışma muhabbeti var ya, hiç anlayamıyorum. Sözde bugün esnekteydim (Akşam 5’e kadar). telefonlarım susmadı, ne Yemek yapabildim ne başka bi şey. yoruldum gerçekten. Artık telefon ve PC’ye bakmaktan baş ağrısıyla devam ediyorum hayatıma her gün.Biz hep evdeyiz ve benim burası dışında hiç sosyalliğim yok.Ondan atlama dur ben atayım
Allah kolaylık versinNormal zamanlarda sıkıntı yok ama şu pandemi mahvetti bizi
Nevoşum, 1 haftadır non-stop çalışıyorum. Sabah gözümü açıyorum iş, gece yatıyorum iş. Hani şu esnek çalışma muhabbeti var ya, hiç anlayamıyorum. Sözde bugün esnekteydim (Akşam 5’e kadar). telefonlarım susmadı, ne Yemek yapabildim ne başka bi şey. yoruldum gerçekten. Artık telefon ve PC’ye bakmaktan baş ağrısıyla devam ediyorum hayatıma her gün.
Sağolasın canım benim. Bakalım, zaman neler gösterecekyasminsay ım eşinin emekliliği hayırlı olsun canım. Yeni başlangıçlara yeni güzelliklere vesile olsun inşallah
Ama bir yandan da eşin evde olması zor oluyor, Allah sabır versin
Gerçekten öyle. Arkadaş izne çıkmasaydı aslında işimiz çok zor değildi. Şu dönemde çıkmayabilirdi. ayçiçeği ekicem diye ayrıldı. halbuki esnek günlerinde biz onu idare edebilirdik. böyle çok yorulduk gerçekten.Allah kolaylık versinBu durum bazılarını çok rahatlattı bazılarına iş yükü oldu
Geçmişler olsun ablam, Allah yardımcınız olsunSelamlar hanımlar validenin ağrıları artınca hastaneye götürdük yine sol köprücük kemiği kırılmış.Kol askıda şu anda 2 hafta sonra kontrolü var.Ameliyat riskli dedi yaşı dan dolayı bakalım ne olacak.Eşimde evde fırsst bulamıyorum hiç gelmeye
Haksızlık her yerde varGerçekten öyle. Arkadaş izne çıkmasaydı aslında işimiz çok zor değildi. Şu dönemde çıkmayabilirdi. ayçiçeği ekicem diye ayrıldı. halbuki esnek günlerinde biz onu idare edebilirdik. böyle çok yorulduk gerçekten.
Biz çorba diye yerizbizde yuvalamaya çorba diyeni döverler
O kadar konuşmuşlar, yuvalama yapma günü olsun. Ama Antepliler yapsınBugün hangi yemeği yapma günü olsun
Cancağzım, hayırlı olsun, sağlık olsun inşallahBezdum
Geçmiş olsun ablacımSelamlar hanımlar validenin ağrıları artınca hastaneye götürdük yine sol köprücük kemiği kırılmış.Kol askıda şu anda 2 hafta sonra kontrolü var.Ameliyat riskli dedi yaşı dan dolayı bakalım ne olacak.Eşimde evde fırsst bulamıyorum hiç gelmeye
Allah kolaylık versin ayşomNormal zamanlarda sıkıntı yok ama şu pandemi mahvetti bizi
Nevoşum, 1 haftadır non-stop çalışıyorum. Sabah gözümü açıyorum iş, gece yatıyorum iş. Hani şu esnek çalışma muhabbeti var ya, hiç anlayamıyorum. Sözde bugün esnekteydim (Akşam 5’e kadar). telefonlarım susmadı, ne Yemek yapabildim ne başka bi şey. yoruldum gerçekten. Artık telefon ve PC’ye bakmaktan baş ağrısıyla devam ediyorum hayatıma her gün.
Sağol cancağızım,insallahCancağzım, hayırlı olsun, sağlık olsun inşallah