Anteplilere göre öyle ama genel olarak çorba diye geçiyorSen tam antepli olmuşsun aslında ben neden yuvalama almadıysam ben tabi yuvalamayı çorba olarak bakmadımşiveydizde çorba değildir aslında ama yani zaten antebin sulu yemek kültürğ ağır basar biz onlara çorba değil ana yemek gözüyle bakarız
Kaç yaşında, kemikleri çok hassas demek ki. Allah yardımcınız olsunSelamlar hanımlar validenin ağrıları artınca hastaneye götürdük yine sol köprücük kemiği kırılmış.Kol askıda şu anda 2 hafta sonra kontrolü var.Ameliyat riskli dedi yaşı dan dolayı bakalım ne olacak.Eşimde evde fırsst bulamıyorum hiç gelmeye
84 filan yaşı düşünce kırılmış kemikteKaç yaşında, kemikleri çok hassas demek ki. Allah yardımcınız olsun
bizde yuvalamaya çorba diyeni döverlerAnteplilere göre öyle ama genel olarak çorba diye geçiyor
geçimil olsun abla84 filan yaşı düşünce kırılmış kemikte
Biz de dövelim o zaman yapanıbizde yuvalamaya çorba diyeni döverler
Sağol minnoşumgeçimil olsun abla
sen iyi misin göremyiorum seniSağol minnoşum
Fırsat ol uyorki hiç gelmeyesen iyi misin göremyiorum seni
sizde kalıyor değil kayınvalide yaşlıymış baya da tez zamanda kavuşur inşallah sağlığınaFırsat ol uyorki hiç gelmeye
Geçmiş olsun ablacim iyi olda senSelamlar hanımlar validenin ağrıları artınca hastaneye götürdük yine sol köprücük kemiği kırılmış.Kol askıda şu anda 2 hafta sonra kontrolü var.Ameliyat riskli dedi yaşı dan dolayı bakalım ne olacak.Eşimde evde fırsst bulamıyorum hiç gelmeye